Νίκη με 2-1 της ΑΕΚ 

επί της Μπλάκμπερν...

Σκόκο στο 21' και Λυμπερόπουλος στο 24' τα γκολ για την «Ένωση»

Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 της Μπλάκμπερν σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στην Αυστραλία στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά «Sydney Festival of Football».

Στο 21ο λεπτό η ΑΕΚ ανοιξε το σκορ, όταν ο Μπερνς έκανε παράλληλη σέντρα από δεξιά, ο Καφές άφησε την μπάλα να περάσει και ο Λυμπερόπουλος την έδωσε στο Σκόκο, ο οποίος με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ρόμπινσον. Τρία λεπτά αργότερα, ο Λεονάρντο πήρε την μπάλα από τον Μπερνς και σέντραρε από τα δεξιά, με τον Λυμπερόπουλο να πιάνει μονοκόματο σουτ, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ελληνικής ομάδας. Από την πλευρά της, η αγγλική ομάδα μείωσε στο 82ο λεπτό με τον Φιλ Τζόουνς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Δέλλας, Γεωργέας (74` Γιάχιτς), Λαγός, Καφές, Λεονάρντο (69` Ντιόπ), Μάκος, Μπερνς (73` Εντερ), Σκόκο, Λυμπερόπουλος.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ (Σαμ Αλαρντάις): Ρόμπινσον, Γιάκομπσεν, Τζόουνς, Χάνλεϊ, Ζιβέ (39` Τσιμποντά), Έμερτον (60` Χόιλετ), Άντριους, Όλσον (67` Μόρις), Νταν (57` Πέντερσεν), Ρόμπερτς, Νζονζί (71` Ντιούφ). 
source:skai.gr
top