ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Οργή για την απόλυση Μαραντόνα...

Το "διαζύγιο" εθνικής Αργεντινής-Ντιέγο Μαραντόνα ξεσήκωσε αρκετούς φίλαθλους οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους όχι με κόσμιο τρόπο έξω από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

Στόχος των συνθημάτων των Αργεντινών ήταν ο πρόεδρος της εγχώριας ΠΟ, Χούλιο Γκροντόνα, με τον οποίο συναντήθηκε τη Δευτέρα (26/7) ο "πίμπε ντ' όρο" και με τον οποίο προέκυψαν βασικές διαφωνίες.

Η οργή των φιλάθλων αποτυπώθηκε και από σχετικά υβριστικά γκράφιτι στους τοίχους του κτιρίου όπου στεγάζεται η ομοσπονδία.

Ο Γκροντόνα από την πλευρά του, εξερχόμενος από το κτίριο δέχθηκε πρώτα τα πυρά των... δημοσιογράφων και γι' αυτό ήταν αρκετά λιτός στις δηλώσεις του: "Δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος όταν δεν καταφέρνεις να συνεννοηθείς με κάποιον που θέλεις. Αυτό που άρχισε, δεν ανανεώθηκε. Δεν ήρθαμε σε συμφωνία".

Όσο για τη διάδοχη κατάσταση, επιβεβαίωσε ότι μέχρι νεωτέρας αναλαμβάνει ο προπονητής της ομάδας κ-20 Σέρχιο Μπατίστα, δεν απάντησε για τα ονόματα που ακούγονται και κατέληξε πως "δεν έχουμε πρόβλημα". 
source:nooz.gr
top