Γιος σχεδίασε τη δολοφονία της μητέρας του για την περιουσία!


Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοοφονία  76χρονης, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της στην Αγία Ευφημία Πυλάρου στην Κεφαλονιά στις 28 Νοεμβρίου 2009.

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη ο 50χρονος γιος του θύματος, ο οποίος όπως προέκυψε από την προανάκριση είχε οργανώσει το σχέδιο τέλεσης της δολοφονίας. Συνελήφθη ακόμη ως φυσικός αυτουργός ένας αλλοδαπός, ηλικίας 29 ετών, ο οποίος φέρεται να εκτέλεσε το σχέδιο.


Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 50χρονος μοναχογιός της γυναίκας είναι ο ηθικός αυτουργός και σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί ανενόχλητος τη μεγάλη περιουσία τους, που ήταν στο όνομα της 76χρονης μητέρας του. Για το λόγο αυτό, πλήρωσε 29χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές, ο οποίος εργαζόταν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, που έχουν στην περιοχή και, παράλληλα, του νοίκιασε και σπίτι στην Αθήνα, με την εντολή να σκοτώσει τη μητέρα του.


ΓΗ συμφωνία ήταν, μετά το έγκλημα, να του μεταβιβάσει και ένα από τα σπίτια στην περιοχή Πυλάρου. Ο αλλοδαπός μπήκε στο σπίτι της 76χρονης και τη στραγγάλισε, σκηνοθετώντας ληστεία. Τότε ξεκίνησε η αστυνομία ερευνούσε την υπόθεση, μέχρι που έφτασε στην εξιχνίαση, αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχε βρει όλο αυτό τον καιρό. 
source:nooz.gr
top