Η Ελλάδα Είναι Επισήμως 

Η Νέα Πολιτεία Των Ηνωμένων Πολιτειών;

Η Ελληνοφρένεια οραματίζεται το μέλλον της εξουσίας στη χώρα μας, 10 χρόνια μετά

ελληνοφρένεια και ελλάδα
Το αισιόδοξο σενάριο είναι σε 10 χρόνια η Ελλάδα να απορροφηθεί από µια ισχυρότερη χώρα. Η ιδέα να γίνουµε πολιτεία των ΗΠΑ ή οµόσπονδο κρατίδιο της Γερµανίας µπορεί να µοιάζει πολύ αισιόδοξη, αλλά κανείς δεν πρέπει να το αποκλείει.

Αν, παρ' όλο αυτά, το ελληνικό κράτος συνεχίζει να υπάρχει, το πιο πιθανό είναι να έχουµε ένα συνδυασµό Βασιλείας και Λαϊκής Δηµοκρατίας µε ανώτατο άρχoντα της χώρας το βασιλιά µας Κωνσταντίνο Β΄(µε αρµοδιότητες παρελάσεις, διαγγέλµατα, γάµους, βαφτίσια κ.ά.).

Αν και µετά την ίδρυση και την επικράτηση του νέου ΕΑΜ υπό την καθοδήγηση του Αλέκου Αλαβάνου, γνωστού και ως «καπετάν Τρελάρα», και του Γιώργου Πάντζα, γνωστού και ως «καπετάν Κρυάδα», η εξουσία ουσιαστικά θα ασκείται από επαναστατικό κοµµουνιστικό συµβούλιο, µε ηγέτη το σύντροφο Απόστολο Γκλέτσο και µέλη τούς Μαριάννα Ντούβλη, Ανδρέα Βγενόπουλο και Λάκη Λαζόπουλο. Όλα αυτά στην περίπτωση που δεν επαληθευτούν οι προφητείες για το 2012, έτος κατά το οποίο θα καταστραφεί όλος ο κόσµος, εκτός από την Ελλάδα.
source:yupi.gr
top