Κρουαζιέρες στα νησιά 

με λιγότερα από 100€ !

Πόσες φορές δεν έχεις ονειροπολήσει με τους στίχους του τραγουδιού του Βαγγέλη Γερμανού "Κρουαζιέρια";



Βλέπεις πολυτελή σκάφη να αράζουν στα λιμάνια και σκέφτεσαι πόσο όμορφο θα ήταν να ήσουν κι εσύ σε ένα από αυτά και να γυρίζεις τα νησιά! Κι όμως το όνειρο δεν είναι τόσο μακρινό ακόμα και στους δύσκολους αυτούς καιρούς της οικονομικής κρίσης.




Το TL!fe έψαξε και έμαθε οικονομικούς προορισμούς για θαλάσσιες αποδράσεις. Οι ημερήσιες, διήμερες ή και τριήμερες κρουαζιέρες με λιγότερα από 100€ !




Οι περισσότερες μονοήμερες κρουαζιέρες κοστίζουν περίπου 90€ το άτομο και σε κάποιες περιπτώσεις πολύ λιγότερα ενώ μέσα στην τιμή περιλαμβάνονται και διάφορα εξτρά, όπως πρωινό, μεσημεριανό. Ένας από τους πιο συνηθισμένους προορισμούς για μια τέτοια κρουαζιέρα είναι σε Αίγινα - Πόρο - Ύδρα. 


Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 12 - 14 ώρες και μέσα στην τιμή περιλαμβάνονται γεύμα κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας, διασκέδαση στο πλοίο με ποτό, μεταφορά από και προς το λιμάνι του Πειραιά έπειτα συγκέντρωση στα κεντρικά σημεία της Αθήνας.



Για όσες μένετε στην Βόρεια Ελλάδα

 
Με αφετηρία το λιμάνι των Νέων Μουδανιών στη Χαλκιδική, υπάρχουν κρουαζιέρες με προορισμό δύο από τα ωραιότερα νησιά των Σποράδων, Σκιάθο και Σκόπελο. Η μετακίνηση γίνεται με μεγάλα κρουαζιερόπλοια και η τιμή ανέρχεται στα 70€ στην οποία περιλαμβάνεται και γεύμα πάνω στο πλοίο.

Με σημείο εκκίνησης την Πάργα:


Διήμερες κρουαζιέρες για Παξούς & Αντίπα Μπάνιο στους Αντίπαξους. Μία διανυκτέρευση στην πρωτεύουσά των Πάξων τον Γάιο τιμή 60 € το άτομο πρωινό , μεσημεριανό και ύπνος μέσα στην τιμή .

 
Τριήμερες κρουαζιέρες στο νησί της Κέρκυρας με 2 διανυκτερέυσης τιμή 100€ το άτομο πρωινό , μεσημεριανό και ύπνος μέσα στην τιμή .
  source:tlife.gr
top