Ήβη Αδάμου...

"Θέλω να συνεργαστώ με τον Γιώργο Θεοφάνους"

Ήβη Αδάμου
Όταν ένα κορίτσι μόλις δεκαέξι χρόνων αποφασίζει να λάβει μέρος σε ένα talent show, όπως είναι το X-Factor, ερμηνεύει με πάθος επαγγελματία κάθε κομμάτι που της δίνεται, βγάζει το ένα hit μετά το άλλο και αποφασίζει αμέ­σως μετά το σχολείο να κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, τότε το πρώτο που μπορεί να σκεφτεί κα­νείς είναι ότι, από τότε που θυμάται τον εαυτό της, θα πρέπει να ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια! «Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική» με διορθώ­νει η Ήβη. «Δεν ήμουν από τα κορίτσια που έκαναν τις βούρτσες μικρόφωνα και τραγουδούσαν μπρο­στά στον καθρέφτη. Απλά, στα εννέα μου χρόνια, προφανώς κάτι είδε σε εμένα η μαμά μου και απο­φάσισε να με στείλει σε έναν διαγωνισμό τραγουδι­ού που γινόταν στη Λάρνακα, για παιδιά από οκτώ έως δεκατριών ετών. Τότε ήταν η πρώτη φορά που ουσιαστικά τραγούδησα και μάλιστα επειδή ήμουν πολύ μικρή δεν είχα καθόλου άγχος. Δεν πήρα βέ­βαια το πρώτο βραβείο, αλλά αυτό δεν με πτόησε καθόλου. Από εκείνη την ημέρα, ξεκίνησα να κάνω μαθήματα μουσικής, γιατί κατάλαβα ότι είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και γεμίζει την ψυχή μου. Με­ρικά χρόνια μετά, ξαναπήγα στον διαγωνισμό αυτό, αυτή τη φορά στην κατηγορία δεκατριών με δεκαο­κτώ χρόνων και τότε βγήκα πρώτη».

Λένε πολλοί ότι τα αστέρια που προκύπτουν από ένα talent show έχουν συνήθως συγκε­κριμένη ημερομηνία λήξης.
Μπορεί και να ισχύει αυτό που λες, αλλά δεν το σκέφτηκα ποτέ, γιατί αυτά τα σόου γίνονται για να δίνουν την ευκαιρία. Εγώ είχα την ευκαιρία μου. Μα­κάρι να δοθεί και σε άλλα παιδιά. Εγώ αυτό που κάνω και θα συνεχίσω είναι να προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε ό,τι μου δίνεται! Από εκεί και πέρα, είναι στα χέρια του κόσμου αν θα στηρίξει τις επιλογές μου ή όχι.

Στενοχωρήθηκες που το όνομά σου μπλέχτη­κε στο σκάνδαλο με τον Γιώργο Θεοφάνους και τη Sony Music, το οποίο δεν αποκλείεται να καταλήξει στα δικαστήρια;
Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα κάπως. Ωστό­σο, προτίμησα να μην πάρω θέση στην υπόθεση αυτή, γιατί είναι κάτι που αφορά τη δισκογραφική εταιρεία και τον κύριο Θεοφάνους.

Θα ήθελες να σου γράψει τραγούδια ο Γιώρ­γος Θεοφάνους;
Βεβαίως! Και ποιος δεν θα ήθελε να του γράψει τρα­γούδια ένας μουσικοσυνθέτης σαν τον Γιώργο Θεο­φάνους που έχει γράψει τόσες επιτυχίες;

Είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο;
Δεν είμαι. Κάποια στιγμή θα συμβεί, αλλά αυτά δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Όταν είναι να γίνει θα γίνει.
source:yupi.gr
top