Τα πάρτι της πόλης...


Για όσους δεν φύγανε

Αρχίζουν τα πάρτι και θα παρατηρήσετε πως εγκαταλείπονται σιγά σιγά οι παραλίες δίνοντας τη θέση τους στο κέντρο της πόλης. Για αυτό το Σάββατο υπάρχουν τα παρακάτω events για να διαλέξετε.

Ο Νεοϋορκέζος DJ Tim Sweeney και παραγωγός της DFA Records έρχεται στην Aθήνα για ένα DJ set. Μαζί του ο Dynamons (Echovolt Records) και η Mari.cha. Στο κέντρο της Αθήνας, στο Yoga Bala. Στις 11.30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.


Στην πλατεία Κοτζιά και συγκεκριμένα στο Higgs, η ομάδα Yes It Does!! Sure It Does!! ξεκινά τη σεζόν με καλεσμένο τον Lovely Jonjo, resident DJ του καυτού λονδρέζικου party Durrr, σε ένα electro/post indie set. Επίσης, στα πλατό οι βερολινέζοι Local Suicide και ο δικός μας Bad Spencer. Στις 11 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.


Το πάρτι αυτό συνεχίζεται από χτες για την έναρξη της νέας σεζόν στο Second Skin επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως. Στα πλατό ο Γιώργος Φακίνος και ο Γιάννης Μαντωνανάκης. Στις 12 μεσάνυχτα με είσοδο € 5 (με μπίρα).


Στον ίδιο δρόμο στο D Bar, με indie, alternative, pop και electronica ήχους από τον έμπειρο Σπύρο Τρούσα και τον Δημήτρη Ντακουβάνο. Στις 11 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.


Τέλος για όσους δεν θέλουν να αφήσουν τα καλοκαιρινά μαγαζιά ακόμα υπάρχει μια βραδιά με techno και tech house μουσικές από τους Mikee & Jim K. Ammos Beach Τα μεσάνυχτα με είσοδο € 12 (με ποτό).source:newsbeast.gr
top