Αποφασισμένος για άμεσες 

εκκαθαρίσεις στη Ν.Δ.

samaras_03.jpg
Επιτελικά στελέχη της Ρηγίλλης διαμηνύουν ότι το ιδιότυπο αντάρτικο από τους ντορικούς θα κλείσει χωρίς άλλη καθυστέρηση, ακόμη κι αν χρειαστεί να γίνουν μαζικές διαγραφές από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και τον κομματικό μηχανισμό.
Το τελεσίγραφο Σαμαρά προς ντορικούς είναι ενδεικτικό της απόφασης που ήδη έχει ληφθεί, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι οποίες τονίζουν ότι στο εξής η Ρηγίλλης δεν θα αναμένει μια ηχηρή διαφοροποίηση από τις κομματικές επιλογές αλλά στην πόρτα της εξόδου μπορεί να οδηγήσει κάθε παρασπονδία που πλήττει την εικόνα του κόμματος, ακόμη και η λευκή απεργία των στελεχών, από την ώρα που θα ερμηνευθεί ως άρνηση στήριξης των γαλάζιων υποψηφίων και των κομματικών θέσεων.
«Η εντολή Σαμαρά για ενεργό συμμετοχή όλων των στελεχών στη μάχη του κόμματος δεν αφήνει περιθώριο για παρερμηνείες», λένε οι ίδιες πηγές. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το τελεσίγραφο Σαμαρά μετέφερε προχθές το βράδυ ο Δημ. Αβραμόπουλος σε βουλευτές που θεωρείται ότι «τορπιλίζουν» τους σχεδιασμούς του κόμματος, ζητώντας να προχωρήσουν σε δημόσια στήριξη των υποψήφιων περιφερειαρχών στους τόπους εκλογής τους.source:parapolitika.gr
top