Την βίασε ένας 

υπνοβάτης!


Την βίασε ένας υπνοβάτης!
Ο ίδιος έπεσε για ύπνο κουρασμένος και μεθυσμένος. Το επόμενο πρωί, όμως, αντί να ξυπνήσει φρέσκος και ξεκούραστος, βρέθηκε αντιμέτωπος με τις γροθιές ενός άνδρα και με μια μήνυση από την 21χρονη κοπέλα στον καναπέ της οποίας είχε κοιμηθεί το βράδυ!
Ο λόγος για έναν 24 άνδρα από το Ιλινόις, τον Μάθιου Νέλσον, ο οποίος κατηγορήθηκε από την 21χρονη κοπέλα ότι ενώ τον φιλοξένησε στο σπίτι της μετά από… «μεθυσμένο» ξενύχτι που έκαναν το προηγούμενο βράδυ με την παρέα τους, ο ίδιος την βίασε.
Οι δυο τους έπεσαν για ύπνο (η κοπέλα στο κρεβάτι της και ο 24χρονος στον καναπέ) και όλα έμοιαζαν να εξελίσσονται «ομαλά». Η κοπέλα, όμως, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ο νεαρός άνδρας ήρθε λίγο μετά στο δωμάτιο της και τη βίασε.
Αντίθετα ο 24χρονος Μάθιου, ο οποίος έχει ιστορικό υπνοβασίας, ισχυρίστηκε ότι θυμάται μόνο να κοιμάται και να ξυπνάει από τις γροθιές ενός φίλου της 21χρονης τον οποίο η ίδια ειδοποίησε. Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι ακόμη και αν όντως έκανε αυτό για το οποίο τον κατηγορούσε η 21χρονη δε θα το θυμόταν γιατί υπνοβατούσε και δεν είχε συναίσθηση των πράξεων του!
Τι αποφάνθηκε το δικαστήριο; Μετά από πολύ σκέψη και αφού επεσήμανε ότι δεν υπάρχει νόμος περί υπνοβασίας, αποφάνθηκε ότι ο 24χρονος Μάθιου Νέλσον είναι αθώος!
Κάτι σαν βιασμός… εξ αμελείας δηλαδή!source:madata.gr
top