Προμήθευσε με σάπιο 

κρέας παιδική κατασκήνωση 

αλλά δεν κυρήχθηκε έκπτωτος...


Κτηνίατροι εντόπισαν 300 σάπιες μπριζόλες που θα τις έτρωγαν παιδιά. Ο προμηθευτής εξακολουθεί να εφοδιάζει την κατασκήνωση.
Στις παιδικές κατασκηνώσεις της αστυνομίας στον Αγ. Ανδρέα έμπορος κρεάτων έδωσε σάπιο χοιρινό για να φάνε τα περίπου 300 παιδιά που φιλοξενούνται εκεί αυτές τις ημέρες.

Την συγκλονιστική καταγγελία έκανε η
ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής καθώς από τις 6 Αυγούστου που εντοπίστηκε το αλλοιωμένο κρέας, διαπιστώθηκε πως περιέργως ο ίδιος προμηθευτής συνεχίζει να τροφοδοτεί απρόσκοπτα την κατασκήνωση με κρέας, παρά την πολύ σοβαρή παράβαση. 

Στις 6 του μηνός οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης διαπίστωσαν πως κάτι δεν πάει καλά με το κρέας που παρέλαβαν και κάλεσαν την κτηνιατρική υπηρεσία της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής να ελέγξει τα τρόφιμα. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως 300 χοιρινές μπριζόλες ήταν αλλοιωμένες και ακατάλληλες για κατανάλωση. Το σαπισμένο κρέας κατασχέθηκε και η υπόθεση παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.


Αυτό που εξοργίζει τους αστυνομικούς, ωστόσο, είναι το γεγονός πως παρά την πολύ σοβαρή και επικίνδυνη για την υγεία των παιδιών τους παρανομία, ο ίδιος προμηθευτής
εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να τροφοδοτεί με κρέας την κατασκήνωση του Αγ. Ανδρέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αστυνομικών η σύμβαση με τον συγκεκριμένο προμηθευτή έχει υπογραφεί από την
Νομαρχία Αθηνών. Όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, για άγνωστο λόγο μέχρι σήμερα από την Νομαρχία δηλώνουν πως αδυνατούν να διακόψουν τη σύμβαση με το συγκεκριμένο έμπορο και αρκούνται σε υποσχέσεις πως δεν θα ξανασυνεργαστούν μαζί του ξανά.

Το Newsit επικοινώνησε με τον Νομάρχη Αθηνών Γ. Σγουρό σχετικά με τα όσα καταγγέλλουν οι αστυνομικοί χωρίς ωστόσο  να πάρει απάντηση μέχρι τώρα.source:newsit.gr
top