Όλοι θα κριθούν εκ του 

αποτελέσματος 

των δημοτικών εκλογών τόνισε η Ντ.Μπακογιάννη...


Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι όλοι το μήνυμα των εκλογών θα είναι πολιτικό
Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι όλοι το μήνυμα των εκλογών θα είναι πολιτικό
Αθήνα
Την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει ανακωχή με διαφωνούντες (Έλσα Παπαδημητρίου, Αθ.Γιαννόπουλο), η Ντόρα Μπακογιάννη εκτοξεύει νέες βολές κατά του Αντώνη Σαμαρά, επικρίνοντας τη λογική του «αποφασίζω και διατάζω» για τους υποψηφίους των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών. Χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα Κικίλια υψηλού ρίσκου και τονίζει ότι όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, το πρωί της Τρίτης, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι θα στηρίξει την επανεκλογή του Νικήτα Κακλαμάνη, ωστόσο χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του Β.Κικίλια υψηλού ρίσκου, εκφράζοντας αμφιβολίες εάν θα «βγει» στη ΝΔ.

«Η ΝΔ έχει την πλειοψηφία σε δήμους και πρώην νομαρχίες, ενώ διαθέτει εκλεκτούς βουλευτές. Είναι απορίας άξιο που κανείς από όλους αυτούς δεν ρωτήθηκε να εκφράσει την άποψή του για τις υποψηφιότητες» τόνισε η κ. Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας ότι όλοι θα κριθούν για τις επιλογές τους. Σημείωσε, δε, πως το αποτέλεσμα των εκλογών θα έχει πολιτικό μήνυμα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη επισήμανε ότι θα εκφράσει τη στήριξή της σε υποψηφίους, αφού μελετήσει τις υποψηφιότητες.

Ειδικότερα για την Κρήτη, σημείωσε πως θα στηρίξει το ψηφοδέλτιο που θα ασχοληθεί με τα προβλήματα της Κρήτης, ενώ απέρριψε την υποψηφιότητα Πλακιωτάκη, λέγοντας ότι στόχος είναι να διατηρηθεί ο μηχανισμός της ΝΔ στην Κρήτη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος μετά τις δημοτικές εκλογές. Απέκλεισε, δε, το ενδεχόμενο επιστροφής της στη ΝΔ, λέγοντας ότι η ίδια δεν έχει θέση σε μια ΝΔ που λειτουργεί υπό αυτές τις λογικές, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι το κόμμα αντί να διευρύνεται συρρικνώνεται.
source:in.gr
top