Οι βασιλικές σουίτες 

του Ωνάση στο Clardiges Hotel!


Αν υπάρχει  ένας κοινός θνητός που δεν γνωρίζει την Dian von Furstenberg, σίγουρα δεν υπάρχει ούτε ένας εκπρόσωπος του διεθνούς jet set που  να μην πίνει νερό στο όνομα της θρυλικής σχεδιάστριας που έχει αφήσει εποχή με τις δημιουργίες της (ποιος δεν θυμάται το θρυλικό wrap dress στις αρχές του 1970).

Αυτή τη φορά η διάσημη persona δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο interior design αναλαμβάνοντας να βάλει την προσωπική της σφραγίδα και το ανυπέρβλητο γούστο της στις 20 σουίτες του μυθικού ξενοδοχείο meeting point των πιο διάσημων και σημαντικών ανθρώπων του πλανήτη, Clardiges Hotel.

«Είμαι μια  ταξιδιάρικη ψυχή. Έχω περάσει  μήνες σε ξενοδοχεία και γνωρίζω  πολύ καλά τι είναι αυτό που χρειάζεται ένας απαιτητικός επισκέπτης» λέει η Diane. Ταπετσαρίες, υφάσματα, έπιπλα και έργα τέχνης επιλέχθηκαν προσεκτικά από την ίδια και συνδυάστηκαν ιδανικά για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Το Claridges Hotel υπήρξε το ησυχαστήριο του Αριστοτέλη Ωνάση κάθε φορά που επισκεπτόταν το συννεφιασμένο Λονδίνο κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Μάλιστα προς τιμήν του, οι υπεύθυνοι ονόμασαν τo γωνιακό τραπέζι στο οποίο συνήθιζε να απολαμβάνει τον καφέ του ο Αρίστος, Onasis Corner. Το 5στερο Claridges ήταν και είναι το αγαπημένο ξενοδοχείο των γαλαζοαίματων. Ο Κωνσταντίνος το επισκεπτόταν κατά καιρούς καθώς και βασιλείς άλλων κρατών. Μάλιστα, όταν κάποιος πρέσβης τηλεφώνησε στην ρεσεψιόν ζητώντας τον βασιλιά, ο ρεσεψιονίστ τον ρώτησε με απορία «ποιον απ όλους;».
  source:protothema.gr
top