H Microsoft επιτίθεται με 

τη νέα της διαφημιστική καμπάνια στην Apple!



Με αφορμή τις δημοφιλείς διαφημίσεις της Apple "Get a Mac" η Microsoft μετά από 4 χρόνια έκανε μία νέα διαφημιστική καμπάνια με τίτλο “PC vs Mac”.


Στην επίσημη σελίδα της Microsoft υπάρχει μία νέα κατηγορία με τίτλο “PC vs Mac” που μπορεί πλέον ο χρήστης να δει τις συγκρίσεις των δύο λειτουργικών συστημάτων έτσι ώστε να αποφασίσει τι προτιμάει.

Η βασική σύγκριση που γίνεται στη σελίδα της Microsoft είναι μεταξύ των Windows 7 και του Mac OS X ενώ ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη είναι χωρισμένοι σε κατηγορίες που πάντα όμως έχουν σκοπό να αναδείξουν τα μειονεκτήματα του λειτουργικού συστήματος των Mac.

Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί η Microsoft εναντίον των Mac είναι μερικές φράσεις όπως “Τα Mac χρειάζονται χρόνο για να τα μάθετε” (Macs can take time to learn), “Τα Mac χαλάνε τη διασκέδασή σας” (Mac are spoiling your fun) και πολλές ακόμα με σκοπό να κάνουν το χρήστη να αλλάξει γνώμη για τους υπολογιστές της Apple στοχεύοντας μόνο στις αδυναμίες τους ενώ στο τέλος κάθε κατηγορίας υπάρχει link με τίτλο “find your perfect PC”.
source:newsit.gr
top