Πολιτικός μοιράζει κουπόνια

προσθετικής στήθους!



Πολιτικός της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα κληρώνει εμφυτεύματα προσθετικής στήθους ως βραβείο στα κουπόνια που διανέμει, προκειμένου να συγκεντρώσει κεφάλαια, για να χρηματοδοτήσει την προεκλογική του εκστρατεία.

Οι βουλευτικές εκλογές στη Βενεζουέλα διεξάγονται στις 26 Σεπτεμβρίου.


Ο Γουστάβο Ρόχας, υποψήφιος της αντιπολίτευσης, μιλώντας στην διάρκεια προεκλογικής δραστηριότητάς του στο Καράκας, είπε ότι «ορισμένοι προσφέρουν τηλεοράσεις, εμείς αποφασίσαμε να προσφέρουμε αυτό...». «Είναι ένα ενδιαφέρον βραβείο και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον», ανέφερε.


Η πλαστική χειρουργική, ειδικά η προσθετική στήθους, είναι αρκετά διαδεδομένη στη Βενεζουέλα, χώρα όπου μοντέλα έχουν κερδίσει αρκετούς διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς.


Η οικονομική κρίση δεν μείωσε τη ζήτηση για επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Μάλιστα, πολλοί και πολλές παίρνουν δάνεια, για να κάνουν τέτοιες επεμβάσεις.


Ο Ρόχας, υποψήφιος του κόμματος Primero Justicia «Πρώτα Δικαιοσύνη», είπε ότι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για τις ενδεχόμενες επικρίσεις από τις φεμινίστριες ή τις λεπτομέρειες της επέμβασης που προσφέρει:


«Τα κουπόνια είναι απλώς ένας χρηματοδοτικός μηχανισμός και τίποτε άλλο. Ο γιατρός θα κάνει την επέμβαση, όχι εγώ. Όταν κάποιος κληρώνει μια τηλεόραση, ορισμένοι θεωρούν ότι είναι καλή, σε άλλους δεν αρέσει. Το ίδιο είναι. Δεν επιδεικνύω έλλειψη σεβασμού προς οποιονδήποτε».source:nooz.gr
top