Η πελάτισσά του ανέφερε 

το σχέδιο στο BBC...

papoutsi_deth.jpg
Ο άνθρωπος που πέταξε το παπούτσι του στον πρωθυπουργό, το Σάββατο, κατά την έξοδο του κ. Παπανδρέου από την ΔΕΘ, Στέργιος Πραπαβέσης, μίλησε την Δευτέρα το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην κίνηση αυτή, αλλά και στην επικοινωνία που είχε με το δίκτυο BBC, συνεργείο του οποίου βρισκόταν δίπλα του όταν εκσφενδόνισε το παπούτσι του.
Ο κ. Πραπαβέσης, τόνισε ότι ανήκει στο κίνημα «Πατριωτικό Μέτωπο» και παραδέχτηκε πως είχε σχεδιάσει και προβάρει το πώς θα πετούσε το παπούτσι στον πρωθυπουργό. Είπε δε ο ακτινολόγος ότι είχαν βγει και φυλλάδια για να προωθηθεί και να βρει συμπαράσταση η κίνηση του.
Ο ακτινολόγος αποκάλυψε ότι πελάτισσα ανέφερε το σχέδιο για την κίνηση αυτή στο συνεργείο του BBC, το οποίο και ήλθε σε επικοινωνία μαζί του, προκειμένου να έχει την κάλυψη του γεγονότος. Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι τον δημοσιογράφο του βρετανικού καναλιού τον γνώρισε το προηγούμενο βράδυ.
Ο κ. Πραπαβέσης τόνισε ότι με την κίνηση αυτή ήθελε να διαμαρτυρηθεί για την ασκούμενη πολιτική στην οικονομία και τα εθνικά ζητήματα, ενώ τόνισε ότι το κίνημα στο οποίο ανήκει έχει ολοκληρωμένη πρόταση για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την απαλλαγή από τους όρους του Μνημονίου.source:parapolitika.gr
top