Ιωσήφ Μαρινάκης...

Μένει εκτός «Top Chef»; Ποιοι διεκδικούν τη θέση του;

Ιωσήφ Μαρινάκης
Μια μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του ANT1 ότι εξασφάλισε για τη νέα σεζόν το real life πρόγραμμα «Top Chef», οι εξελίξεις γύρω από το πρότζεκτ «τρέχουν».

Η τελευταία εξέλιξη έχει να κάνει με τον παρουσιαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιωσήφ Μαρινάκης μάλλον δεν θα είναι ο παρουσιαστής του «Top Chef».

Ο πρώην πρωταγωνιστής της σειράς «Λάκης ο Γλυκούλης» μαζί με τους άλλους δύο συνυποψήφιούς του, Θανάση Ευθυμιάδη και Παναγιώτη Μπουγιούρη, έκαναν το πρώτο τους δοκιμαστικό την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, το κανάλι δεν έχει καταλήξει ακόμη για τον παρουσιαστή και συνεχίζονται τα δοκιμαστικά όπως και η αναζήτηση προσώπων.

Από 'κει και πέρα, «κλείδωσαν» τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Έρβε Προνζάτο, ο Χριστόφορος Πέσκιας και ο Απόστολος Τραστέλης θα αξιολογούν κάθε εβδομάδα τους υποψήφιους «Top Chef».

Who is Who
Ο Έρβε Προνζάτο είναι Γάλλος σεφ που ζει χρόνια στην Ελλάδα και έχει κερδίσει πολλές φορές «Χρυσό Σκούφο».

Ο Χριστόφορος Πέσκιας είναι από την Κύπρο, ζει στην Αθήνα και έχει μεγάλη εμπειρία και σε εστιατόρια της Ευρώπης.

Ο Απόστολος Τραστέλης είναι restaurateur και έχει τιμηθεί επίσης πολλές φορές με «Χρυσό Σκούφο».

Δεκαέξι θα είναι οι επίδοξοι «Top Chef» και κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί και ένας. Προς το παρόν, δεν έχει αποφασιστεί το ύψος του χρηματικού επάθλου.source:yupi.gr
top