Δύο "γαλάζιοι' πρώην υπουργοί 

"έκρυβαν" τα σκάφη τους...


- 'Εφοδος του ΣΔΟΕ σε μαρίνες της Αττικής αποκάλυψε 100 "αδήλωτα" σκάφη

- Τα δύο ανήκουν σε πρώην υπουργούς


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το MEGA, δεσμεύτηκαν 100 σκάφη αναψυχής στις μαρίνες της Βουλιαγμένης, του Αλίμου, του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Φλοίσβου. Ανάμεσά τους ήταν και δύο σκάφη αναψυχής πάνω απο 20 μέτρα τα οποία ήταν καταχωρημένα σε off shore εταιρίες του εξωτερικού και το ένα απο αυτά ήταν σε off shore του Λονδίνου. Και τα δύο ήταν ελιμενισμένα στη μαρίνα του Φλοίσβου.

Οπως προέκυψε μετά απο τον επιτόπιο έλεγχο των ανδρών του ΣΔΟΕ, το ένα σκάφος ανήκει σε πρώην υπουργό η οποία δήλωσε οτι το σκάφος ανήκε στο σύζυγό της και πουλήθηκε πρίν απο λίγο καιρό. Πάντως, πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν οτι στην ίδια μαρίνα υπάρχει και δεύτερο σκάφος που ανήκει στην οικογένεια της πρώην υπουργού.
Για το δεύτερο σκάφος προέκυψε οτι ανήκει σε άλλον πρώην υπουργό και νύν βουλευτή. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους άνδρες του ΣΔΟΕ οτι δεν ανήκει στον ίδιο αλλά σε έναν ξάδελφό του.
Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που το ΣΔΟΕ "αγγίζει" πολιτικά πρόσωπα σε ότι αφορά τα σκάφη αναψυχής.source:newsit.gr
top