"Κβαντικό" άγγιγμα...

αξιοποίησε την ενέργεια για υγεία και ευεξία...

 
Η υποστηρικτές της μεθόδου πιστεύουν πως όλες οι διαδικασίες θεραπείας, ενέχουν πάντα μια δόση αυτοθεραπείας. Σύμφωνα με αυτούς ακόμη και ένα μικρό παιδί μπορεί να μάθει να χρησιμοποιεί το κβαντικό άγγιγμα για να απαλύνει τους πόνους κάποιου.

Η μέθοδος διατείνεται πως αξιοποιεί τη ζωτική ενέργεια, δύναμη του οργανισμού, την οποία συχνά αποκαλούν "πράνα" ή "chi", μέσα από ένα απαλό άγγιγμα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Το ευεργερτικό άγγιγμα που θυμίζει πολύ το ρέικι,  πραγματοποιείται σε συνδυασμό με μια σειρά από ασκήσεις ελέγχου της αναπνοής και συνειδητοποίησης του σώματος από τον θεραπευτή.

Έτσι μπορεί κάποιος να χειριστεί αποτελεσματικά τη δύναμη του "κβαντικού" αγγίγματος και να δημιουργήσει ένα υψηλά δονούμενο πεδίο ζωτικής ενέργειας, γύρω από το σημείο όπου πάσχει ο ασθενής. Με τον τρόπο αυτό  ενεργοποιεί τις βιολογικές του λειτουργίες και επιταχύνει την αυτοθεραπεία. 

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του "κβαντικού" αγγίγματος μπορεί κανείς να δημιουργήσει ζωτική ενέργεια υψηλής συχνότητας. Αυτή η ενέργεια αν εφαρμοστεί σε σημεία όπου παρατηρείται σωματικός πόνος, πρήξιμο ή κάποια ασθένεια, αλλά ακόμη και στρες και άγχος, βοηθά το σώμα να απαλύνει το πρόβλημα και να αυτο-θεραπευτεί!

Σύμφωνα με  τους θεραπευτές που εξασκούν το "κβαντικό" άγγιγμα, μπορείς να επωφεληθείς από: 
Αστραπιαία και εμφανής ανακούφιση από τον πόνο.
Επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης.
Επαναφορά των οστών στη φυσιολογική τους θέση, με τη βοήθεια πολύ απαλού αγγίγματος.
Γρήγορη αποθεραπεία σε φλεγμονές από τραύματα
Βελτίωση της αντοχής του οργανισμού
Αντιμετώπιση δυσάρεστων ψυχολογικών καταστάσεων, όπως άγχος, στρες και έντονη θλίψη
Σημνατική βοήθεια στην χαλάρωση και τον ύπνο

Συνήθως όσοι έχουν δεχθεί τις ευεργετικές ιδιότητες του αγγίγματος, γίνονται οι καλύτεροι θεραπευτές. Οι επαναλήψεις της θεραπείας για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων ποικίλουν και εξαρτώνται κυρίως από το ηλικία και την ένταση του προβλήματος. Μάλιστα, είναι δυνατό κάποιος με ειδική εξάσκηση να μπορεί να ασκεί το ευεργετικό "κβαντικό" άγγιγμα στον ίδιο του τον εαυτό.source:tlife.gr
top