Ανέβαλε το γάμο του λόγω.. 

facebook...

Σοφία Κατσαρέλη
Δέκα μόλις ημέρες πριν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με μια 24χρονη φοιτήτρια, ο υπουργός Μετανάστευσης της Γαλλίας, Ερίκ Μπεσόν, ακύρωσε το γάμο του, καθώς περισσότερα από 1.000 µέλη έφτιαξαν οµάδα στο facebook, απειλώντας τον ότι θα διακόψουν την τελετή!

Ο 52χρονος Μπεσόν, που ούτως ή άλλως δεν τύχαινε και μεγάλης εκτίμησης από τους Γάλλους πολίτες, βρέθηκε στο στόχαστρο, ως ένας εκ των κυριότερων υποστηρικτών της πολιτικής Σαρκοζί υπέρ της διάλυσης των παράνοµων καταυλισµών των Ροµά και την απέλασή τους. Η ομάδα στο facebook δημιουργήθηκε όταν γαλλική εφηµερίδα αποκάλυψε, ότι ο πρόσφατα διαζευχθείς Μπεσόν, πρόκειται να παντρευτεί τη Γιασµίν Τορντµάν, εγγονή της πρώην πρώτης κυρίας της Τυνησίας Ουασίλα Μπουργκίµπα, µε πολιτικό γάµο.
“Αποφάσισα να αλλάξω την ηµεροµηνία και τον τόπο του γάµου, για να είµαι βέβαιος ότι θα τελεστεί µε άκρα µυστικότητα. Δεν τροµοκρατούµαι από απειλές και αστεία, αλλά πράγµατι απορώ γιατί το δηµόσιο χρήµα πρέπει να ξοδεύεται σε περιττά µέτρα ασφαλείας για ένα τόσο προσωπικό γεγονός”, ανέφερε ο Μπεσόν σε ανακοίνωσή του.
Ο ίδιος πρόσθεσε : "Δεν µπορώ να δεχθώ πως πρέπει τις τελευταίες εβδοµάδες να ζω υπό τους φακούς των παπαράτσι και µε τους ρεπόρτερ κίτρινων φυλλάδων να ερευνούν την προσωπική ζωή µου καθώς και της αρραβωνιαστικιάς µου".
Πάντως, κατά τον Μπεσόν, οι εκδιώξεις των Ρομά γίνονται εδώ και 18 µήνες και δεν είναι κάτι καινούργιο.source:cosmo.gr
top