«Η γάτα δεν με νοιάζει τι χρώμα

έχει, αλλά αρκεί να πιάνει ποντίκια»

samaras_panagopoulos_gsee3.jpg
«Η γάτα δεν με νοιάζει τι χρώμα έχει, αλλά αρκεί να πιάνει ποντίκια», δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος κληθείς να σχολιάσει τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, μετά τη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά στη Ρηγίλλης. Ο κ. Παναγόπουλος πρόσθεσε δε πως δεν κρίνονται οι ανασχηματισμοί, αλλά η αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει συγκεκριμένα μέτρα που να βοηθούν την ανάπτυξη και την ενίσχυση των ανέργων και των χαμηλοσυνταξιούχων, κάνοντας λόγο για την ανάγκη εφαρμογής ενός νέου μίγματος οικονομικής πολιτικής, ενώ προέβλεψε ένα ιδιαίτερα «θερμό» φθινόπωρο , καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί για τη Θεσσαλονίκη.
Αναφερόμενος δε στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας κάλεσε την κυβέρνηση να μην επιτρέψει να υπερισχύσουν οι επιχειρηματικές συμβάσεις των κλαδικών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν τα μέλη του προεδρείου της ΓΣΕΕ με τον πρόεδρο της ΝΔ, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και την κατάσταση κυρίως στην αγορά εργασίας, επισημαίνοντας πως η ύφεση μετατρέπεται σε κρίση απασχόλησης με διόγκωση της ανεργίας.source:parapolitika.gr
top