Το πρόβλημα υγείας 

διάσημου ηθοποιού...


Δύσκολες στιγμές περνά τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Μούτσιος. O ηθοποιός ταλαιπωρείται από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον υποχρεώνει να νοσηλεύεται συχνά και να βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση. Ωστόσο, η δύναμη που κρύβει μέσα του τον βοηθάει να συνεχίζει τον αγώνα του και να μη λυγίζει.
 
"Την Κυριακή θα μπω ξανά στο νοσοκομείο, για να κάνω μια σειρά από εξετάσεις και μια σειρά από επεμβάσεις. Αν δεν γίνουν την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να έχω σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία μου" εξομολογήθηκε o ηθοποιός. Ο Γιώργος Μούτσιος τον τελευταίο καιρό έχει εγκλωβιστεί στο σπίτι του στα βόρεια προάστια. Τα προβλήματα υγείας τον έχουν απομακρύνει από τη δουλειά του στην οποία ήταν αφοσιωμένος με πάθος. Για συντροφιά του αυτές τις μοναχικές ώρες έχει την καλή μουσική -είναι η μεγάλη του αγάπη-, τα βιβλία και λίγο την τηλεόραση. «Πριν από τρεις εβδομάδες ήμουν και πάλι στο νοσοκομείο, μπαινοβγαίνω τον τελευταίο καιρό.

Πάλι ετοιμάζομαι να μπω και εκεί θα αποφασίσω τι θα κάνω για το μέλλον μου» είπε χαρακτηριστικά, αποφασισμένος να κάνει το καλύτερο για τη βελτίωση και την αποκατάσταση της υγείας του.source:zougla.gr
top