Φράνκο Αλφόνσο: Πανηγυρική αθώωση στις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών στην Καραϊβική

Φράνκο Αλφόνσο: Πανηγυρική 

αθώωση στις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών στην Καραϊβική...

Κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα μετά από έναν ατελείωτο Γολγοθά στην Καραϊβική όπου βρέθηκε για διακοπές βρίσκεται ο Φράνκο Αλφόνσο. Πρόκειται για την υπόθεση του Έλληνα τραγουδιστή και ηθοποιού που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν συνελήφθη για ναρκωτικά στην κατά τα άλλα όμορφη Καραϊβική.
Ο Φράνκο Αλφόνσο ήταν περίπου έναν μήνα κλεισμένος σε κελί, κατηγορούμενος (όπως αποδείχθηκε άδικα) για εμπορία κοκαΐνης και έδωσε πολύ μεγάλη μάχη για να αποδείξει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Φράνκο Αλφόνσο βρέθηκε για διακοπές στην Καραϊβική με έναν Έλληνα φίλο του. Αυτή η φιλία και η εμπιστοσύνη που του έδειξε αποδείχθηκαν το (μοιραίο) λάθος του. Αφού πέρασαν κάποιες ημέρες απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιωτικού συμπλέγματος, αποφάσισαν να γυρίσουν στην Αθήνα. Θα γύριζαν στη βάση τους από το αεροδρόμιο της Αρούμπα με ενδιάμεσο σταθμό το Άμστερνταμ. Λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, ο «φίλος» του Φράνκο τον παρακάλεσε να μεταφέρει μία από τις βαλίτσες του, καθώς οι αποσκευές του ήταν υπέρβαρες. Ο γνωστός τραγουδιστής χωρίς την παραμικρή υποψία δέχθηκε να τον εξυπηρετήσει. Όμως, αντί για το αεροπλάνο βρέθηκε στη φυλακή. Οι αστυνομικοί του αεροδρομίου σταμάτησαν τους δύο Έλληνες και έγινε εξονυχιστικός έλεγχος στις αποσκευές τους. Στη βαλίτσα που του είχε παραδώσει ο «φίλος» του είχε προλάβει να κολλήσει καρτελάκι με το όνομα του 45χρονου καλλιτέχνη. Οι αστυνομικοί, αφού έβγαλαν ό,τι πράγματα είχε η βαλίτσα, ανακάλυψαν ότι υπήρχε διπλός πάτος και μέσα σε αυτόν δύο κιλά κοκαΐνης. Αμέσως, πέρασαν χειροπέδες στους δύο άνδρες, παρ’ ότι ο Αλφόνσο τους φώναζε ότι είναι αθώος και πως η βαλίτσα δεν ήταν δική του και δεν ήξερε τι είχε μέσα. Ομως, τότε όλα τα στοιχεία ήταν εις βάρος του.
Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκινά ο μεγάλος εφιάλτης. Το σοκ της σύλληψης ήταν τρομερό, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δώσει κανένα απολύτως δικαίωμα, ενώ οι ημέρες και οι νύχτες στο κελί ήταν βασανιστικές. Τελικά, όμως, η αλήθεια έλαμψε. Το μυστικό βρισκόταν στις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου της Αρούμπα. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν λεπτό προς λεπτό τα βίντεο που είχαν αποθηκευτεί και εντόπισαν τελικά τον «φίλο» του Αλφόνσο την ώρα που έγραφε στο καρτελάκι της αποσκευής το όνομα του γνωστού τραγουδιστή και στη συνέχεια του παρέδιδε τη βαλίτσα.
Η ώρα της ελευθερίας του Φράνκο δεν άργησε να έρθει. Ελεύθερος πια, πήρε την πρώτη πτήση και προσγειώθηκε στην αγκαλιά των αγαπημένων του προσώπων. Οσο για τον «φίλο» του, παραμένει στη φυλακή και σύμφωνα με πληροφορίες θα δικαστεί στο τέλος του χρόνου.source:gossip-tv.gr
top