Κομμάτια έχει γίνει ο Π. Ψωμιάδης...

psomiadis-2.jpg
Κομμάτια έχει γίνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης για να προλάβει τις εκδηλώσεις και τις συναθροίσεις στους νομούς της προεκλογικής του περιφέρειας. Μαθημένος από μηχανάκι και βέσπα δεν μπορεί να συνηθίσει τους τέσσερις τροχούς καθώς και τα εκατοντάδες χιλιόμετρα που πρέπει να κάνει καθημερινά για να βρεθεί δίπλα στον λαό (του).
Όπως μου έλεγαν οι συνεργάτες του με τόση «προπόνηση» που έριξε για το προεδριλίκι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, δεν θα έπρεπε να «κωλώνει» πουθενά και σε κανέναν. Όμως είναι τόσο το τρέξιμο που ούτε ο «κύριος δεν καπνίζω, δεν πίνω και δεν ξενυχτάω» γνωστός και ως ο «Μακεδόνας της καρδιάς μας» - σύμφωνα και με το σλόγκαν του εκλογικού του κέντρου - δεν το προλαβαίνει!
Δηλαδή, που είναι τα χρόνια, ωραία χρόνια, που με ένα παπάκι έκανε ολόκληρη την προεκλογική του καμπάνια, σε Α και Β Θεσσαλονίκης, μέρα νύκτα και «κάλυπτε» όλους τους γάμους και τις κηδείες των ψηφοφόρων του; Οι δε υποχρεώσεις του, έχουν αλλάξει ανεπιστρεπτί και μάλλον αποκλείεται να δούμε σε ανάλογο ρόλο Ψωμιάδη τον τοπικό αντιπεριφερειάρχη Τζιτζικώστα της διοίκησης και των πολιτικών επιστημών.
Σε μια προσπάθεια ο νομάρχης να αντιμετωπίσει κι αυτή την πρόκληση, τώρα σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να... κοιμάται καθ οδόν και στο αυτοκίνητο! Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν θα οδηγεί ο ίδιος, όπως τότε με το παπάκι, κι έτσι ο σοφέρ του θα δικαιολογήσει επιτέλους το μισθό του...source:parapolitika.gr
top