Συστήνεται Γενική Γραμματεία 

για το έργο του πρωθυπουργού...

Επικεφαλής η Ρεγγίνα Βάρτζελη


Η σύσταση Γενικής Γραμματείας για την υποστήριξη του έργου του πρωθυπουργού, με απόφαση του Γ. Παπανδρέου, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας ορίστηκε η κα Ρεγγίνα Βάρτζελη (φωτό).

Το πρωί της Πέμπτης συνεδρίασε για δεύτερη φορά μετά τον ανασχηματισμό το νέο συντονιστικό όργανο υπό το Γιάννη Ραγκούση, με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών και Πολιτισμού, ενώ το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα έχει στη Θεσσαλονίκη σειρά επαφών με παραγωγικούς φορείς. Παράλληλα, θα συνέλθει και η διευρυμένη Σύνοδος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής.


Την Παρασκευή στις 12:00 θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο στον ΟΛΘ, με θέμα το σχέδιο εξυγίανσης του ΟΣΕ, ενώ το πρωί του Σαββάτου θα γίνουν τα εγκαίνια της 75ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στις 8:00 το βράδυ του Σαββάτου ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» και το μεσημέρι της Κυριακής θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.


Στο μεταξύ, «βροχή» ερωτήσεων δέχθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με την απουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνηση, Θεόδωρου Πάγκαλου, από την πρώτη συνεδρίαση του συντονιστικού. «Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει πολύ σοβαρό ρόλο», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Πεταλωτής.


Όπως είπε, «η σύνθεση του οργάνου θα αυξάνεται ή θα περιορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες και το αντικείμενο της συζήτησης. Είναι ομάδα σχεδιασμού και ο ρόλος της είναι εξειδικευμένος».source:skai.gr
top