Μαντόνα...

Την επηρέασε η κρίση;

Μαντόνα11
Μπορεί να ξεκίνησε πολύ φιλόδοξα τη δεύτερη σκηνοθετική της απόπειρα, όμως φαίνεται πως η οικονομική κρίση επηρέασε μέχρι και τη «βασίλισσα της ποπ»!

Η 52χρονη Μαντόνα, που εδώ και μερικές εβδομάδες είναι αφοσιωμένη στα γυρίσματα της ταινίας της, με τίτλο «Ε.W.» (πρόκειται για ταινία εποχής που πραγματεύεται τον έρωτα του βασιλιά Εδουάρδου VIII της Βρετανίας και της παντρεμένης Αμερικανίδας Γουάλις Σίμπσον, σε αντιστοιχία με μία σύγχρονη ιστορία αγάπης), προσπαθεί να περικόψει τα έξοδα της παραγωγής, χρησιμοποιώντας προσωπικά της έπιπλα!

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στο Λονδίνο τον Ιούλιο, και η Μαντόνα, έχοντας αναλάβει και ρόλο παραγωγού, φέρνει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έπιπλα από το σπίτι της στο πλατό! Μάλιστα, πρόσφατα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν «συμπτωματικά» ακριβώς στο τετράγωνο που βρίσκεται το σπίτι της, στο Βόρειο Λονδίνο. Τα γυρίσματα αυτές τις μέρες συνεχίζονται στη Νέα Υόρκη.

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της, η Μαντόνα το έκανε με την ταινία «Ηθική και Χυδαιότητα», η οποία κυκλοφόρησε το 2008. Επιπλέον, έχει υπογράψει το σενάριο για το ντοκιμαντέρ «I Am Because We Are».source:yupi.gr
top