Μπήκαμε στην μπουτίκ 

της Μπαρτσελόνα...


Με ιστορία 2.000 ετών, η Βαρκελώνη είναι μια πόλη με έντονη προσωπικότητα…Η εκκλησία «Αγία Οικογένεια», τα έργα τέχνης του Γκαουτί αλλά και η θέα από το λόφο του Μονζουίκ μαγεύουν τους τουρίστες.

Υπάρχει όμως και μια άλλη γοητεία, ένα διαφορετικό αξιοθέατο που λατρεύουν τα εκατομμύρια των ποδοσφαιρόφιλων. Και δεν είναι άλλο από την μπουτίκ και το μουσείο της Μπαρτσελόνα.

Γιατί , όταν κάποιος βρεθεί στη Βαρκελώνη μια βόλτα από το Κάμπ Νου, το ναό του ποδοσφαίρου, όπως πολλοί αποκαλούν την έδρα του ιστορικού ποδοσφαριικού συλλόγου, σίγουρα θα την κάνει.

Το protothema gr. βρέθηκε στην μπουτίκ της Μπαρτσελόνα όπου χιλιάδες φίλαθλοι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται για να αγοράσουν μια φανέλα του Μέσι και του Βίγια, ή να πάρουν ένα σουβενίρ της αγαπημένης τους ομάδας.

Μπαίνοντας κανείς στη μπουτίκ, βλέπει όλες τις φανέλες των παικτών και με τα δυο χρώματα. Δεξιά και αριστερά υπάρχουν μπλούζες, φανέλες, ρούχα και παπούτσια της Μπαρτσελόνα.

Στο υπόγειο της μπουτικ, υπάρχουν από μπουρνούζια, μέχρι χαλάκια του μπάνιου, ποτήρια και κούπες όλα με το λογότυπο και τα χρώματα της Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά τις τιμές, για μια φανέλα του Μέσι ο φίλαθλος έπρεπε να δώσει έως και 93 ευρώ ανάλογα το μέγεθος ή το χρώμα. source:protothema.gr

















top