Κριστίνα Αγκιλέρα...

Η συνταγή ενός πετυχημένου γάμου

Αγκιλέρα
Έπετια από 5 χρόνια γάμου με τον Τζόρνταν Μπράντμαν η Κριστίνα Αγκιλέρα δηλώνει πως σχεδόν τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε που ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2002.
«Ο γάμος σε ενώνει με τον σύντροφο σου και το κάνει επίσημο, αλλά δεν αλλάζει τίποτα στην σχέση. Η ανάγκη να δουλέψεις σκληρά πάνω στην σχέση σου προυπήρχε» λέει στο τεύχος Οκτωβρίου του Cosmopolitan και συμπληρώνει «Είμαστε παντρεμένοι εδώ και 5 χρόνια και νομίζω πως το μυστικό της επιτυχίας είναι να κρατάς ζωντανό το ενδιαφέρον του άλλου. Πρέπει όμως να κρατάς και προσωπικό χρόνο για σένα!» Και συνεχίζει: «Όταν λέω να κρατάς ζωντανό το ενδιαφέρον του άλλου εννοώ το να του κάνεις μικρές εκπλήξεις όπως το να του αφήσεις ένα μικρό σημειωμα με το κραγιόν σου στον καθρέφτη του μπάνιου ώστε να το δει όταν ξυπνήσει».

Η Αγκιλέρα όμως παραδέχεται πως ο γάμος χρειάζεται μεγάλη υπομονή και να κάνεις και ένα βήμα πίσω όταν χρειάζεται: «Είναι πολύ σημαντικό να είσαι ανεκτικός στην παραξενιές του άλλου και στο πως διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του όσο μεγαλώνει. Είναι σημαντικό να δίνεις στον άλλον τον χώρο που χρειάζεται».

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Μπράντμαν δεν είναι ο μοναδικός άνδρας στην ζωή της Αγκιλέρα αφού από το 2008 ο Μαξ, ο γιος τους, παίζει κυρίαρχω ρόλο στην καθημερινότητα της:«Ο Μαξ μας έφερε ακόμα πιο κοντά. Όταν βλέπω τον Τζόρνταν να τον έχει στην αγκαλιά του είμαι ευτυχισμένη»source:yupi.gr
top