Άγριος ξυλοδαρμός για 

τα μάτια της Ελίνας...




Ξεκίνησε για διασκέδαση και κατέληξε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε από τους πορτιέρηδες του πασίγνωστου beach bar «Nammos» στη Μύκονο. Διαπληκτίστηκε με διάσημο μοντέλο και τον έκαναν «μαύρο» στο ξύλο.

Οι φωτογραφίες του 43χρονου, που καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του από τους υπαλλήλους του «Nammos», είναι ενδεικτικές των όσων συνέβησαν στις 22 Αυγούστου στην Ψαρρού. Στην καταγγελία του, ο Β.Κ. περιγράφει το επεισόδιο που έγινε η αιτία να υποστεί αμέτρητα γρονθοκοπήματα, γιατί λογομάχησε με το γνωστό μοντέλο, Ελίνα Καντζά.

Ο διαπληκτισμός

Με τη σύντροφό του και ένα φιλικό ζευγάρι δημοσιογράφων, ο Β.Κ. διαμαρτυρήθηκε, όταν από δίπλα τους πέρασε ένα smart με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Η Ελίνα Καντζά -οδηγός του αυτοκινήτου- πάρκαρε και αμέσως κατέβηκε, ζητώντας συγνώμη από τον 43χρονο και την παρέα του. Όπως φαίνεται, όμως, το μικρό επεισόδιο δεν έληξε εκεί. Ξαφνικά, εμφανίστηκε ένας από τους αλλοδαπούς παρκαδόρους του μαγαζιού και ζήτησε το λόγο από την παρέα. Ακολούθησε δεύτερος κύκλος λογομαχίας, με την Ελίνα Καντζά να έχει μπει ήδη στο μαγαζί, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει λόγος να δοθεί συνέχεια. Το ίδιο θεώρησε και η παρέα που μπήκε στο μπαρ και συνέχισε τη διασκέδασή της.

Ο ξυλοδαρμός

Σύμφωνα με το θύμα, όταν μετά από πολύ ώρα βγήκε με τους φίλους του στο χώρο του πάρκινγκ για να φύγουν, δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα που τον γρονθοκοπούσαν ανηλεώς στο πρόσωπο. Η αγριότητα της επίθεσης σόκαρε περαστικούς και αυτόπτες μάρτυρες, που προσπαθούσαν να σώσουν το θύμα από τα χέρια των τριών υπαλλήλων του «Nammos». Όταν έφτασε στο σημείο η Αστυνομία, οι τρεις νταήδες είχαν, ήδη, κρυφτεί μέσα στο μαγαζί και, όταν οι αυτόπτες μάρτυρες υπέδειξαν στους αστυνομικούς το χώρο που βρίσκονταν οι δράστες, εκείνοι αρνήθηκαν να κάνουν το παραμικρό, λέγοντας ότι απαγορευόταν η είσοδός τους. Τελικά, ένας από τους δράστες, μετά από πολλή ώρα, βγήκε από την κεντρική είσοδο του μπαρ και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.



Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στο Τμήμα, όπου, όπως αναφέρει το έγγραφο της Αστυνομίας, ο Αλβανός δράστης παραδέχθηκε τα όσα καταγγέλθηκαν και ζήτησε συγγνώμη. Ωστόσο, το θύμα δηλώνει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, θεωρώντας ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν απολύτως αδικαιολόγητα και προκλήθηκαν από την αλαζονεία που διέπει εκείνους που θεωρούν ότι, επειδή «λύνουν και δένουν», μπορούν να επιτίθενται και να ξυλοκοπούν πολίτες χωρίς οποιαδήποτε τιμωρία. source:zougla.gr

top