Γιώργος Θεοφάνους..

"Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την Ελένη με την οποιαδήποτε καινούργια που κάνει πρωινάδικο"

Γιώργος Θεοφάνους
Στο πλοίο όπου βρίσκεται, Δευτέρα μεσημέρι, τον συναντούν κάποιοι πλανόδιοι για να του πουλήσουν χαλβαδόπιτες και παστέλια, μερικές γυναίκες, μικρά παιδιά. Τους ακούω να τον ρωτάνε για το «X-Factor», τον Σάκη, τον Μουρατίδη. «Μερικοί είναι χειρότεροι από σένα» μου λέει και γελάει.

Είναι αλήθεια ότι, προτού υπογρά­ψεις για το X-Factor, είχες πρόταση να συμμετέχεις και σε κάποια άλλα talent shows;
Ναι, έκανα συζητήσεις και με τα υπόλοι­πα κανάλια. Αλλά η σχέση που έχω με τον Γιώργο Λεβέντη και τον Γιάννη Λά­τσιο είναι πέρα από την επαγγελματική μας συνεργασία, είμαστε φίλοι. Παρόλο που το οικονομικό μου κομμάτι είχε δι­αφορά σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι –λόγω των συνθηκών που αντιμετωπί­ζει γενικότερα η χώρα–, δεν είναι πάντα αυτό το κριτήριό μου για να προχωρήσω σε κάποια συνεργασία. Εγώ θέλω και τη βολή μου, δεν θέλω να ξεβολεύομαι, δεν είμαι άνθρωπος που θα γυρίζω από κα­νάλι σε κανάλι και θα κάνω εκπομπές. Αν συμβεί βέβαια στο μέλλον αυτό, δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα.

Οι σχέσεις σου με τον Νίκο Μουρατίδη παραμένουν τυπικές;
Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με τον Νίκο αυτή τη στιγμή. Όπως και με την Κατερίνα, με τον Γιώργο, με όλους. Όχι μόνο πειραζόμαστε με τον Νίκο στις οντισιόν αλλά περνάμε και καλά. Υπάρ­χουν διαφωνίες, αλλά δεν γίνονται επί τούτω, ο καθένας έχει τον τρόπο του. Εγώ τον καταλαβαίνω τον Νίκο. Έχει προσωπικές φιλίες με αυτό που ονομά­ζουμε «έντεχνο τραγούδι», αλλά εγώ δεν μπορώ να περιμένω από ένα 19χρονο παιδί να έρθει με τη μαντίλα και να τρα­γουδήσει το «Πάτωμα», παρόλο που και εγώ το λατρεύω. Είναι άλλος ο τρόπος σκέψης, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δεν είμαστε, εξάλλου, φίλοι.

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να είναι από τις αγαπημένες σου φίλες;
Την αγαπώ πολύ! Την πιστεύω πάρα πολύ, είναι μοναδική σ’ αυτό που κάνει. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τώρα την Ελένη με την οποιαδήποτε καινούργια που βγαίνει για να κάνει πρωινάδικο απέναντί της. Αλλά κι εκείνη θα κάνει τους κύκλους της, όπως τους κάνουμε όλοι μας, δεν μπορεί να κάνει συνέχεια «πλατινένιους», δεν μπορεί να κάνει συνέχεια 40άρια. Είναι όμως συνειδη­τοποιημένη. Και στα «πάνω» και στα «κάτω» της.

Αν σε καλούσε η Τατιάνα Στεφανίδου στην καινούργια της εκπομπή στο Star, θα πήγαινες;
Δεν νομίζω. Όταν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει. Μια χαρά θα ζήσει και εκεί­νη χωρίς εμένα κι εγώ χωρίς εκείνη.source:yupi.gr
top