Οι αποκαλύψεις του 

Αλέξη Κούγια...

kougias_alexis.jpg
Το όνομα του γνωστού μάνατζερ στο λογαριασμό του οποίου όπως αποκάλυψαν πριν μερικές μέρες «ΤΑ ΝΕΑ» φαίνεται διακίνηση χρημάτων διαιτητών και παραγόντων έδωσε στη δημοσιότητα ο Αλέξης Κούγιας.
Μιλώντας στο Κανάλι 1 του Πειραιά είπε ότι «το ΣΔΟΕ με τον Α.Τ. έχει πιάσει όχι απλά κέντρο, αλλά έναν από τους εγκεφάλους.
Είναι ο μάνατζερ Άγγελος Τραυλός -και ας με μηνύσει- προνομιακό στέλεχος της ηγεσίας της προηγούμενης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».
Παράλληλα, ο κ. Κούγιας προχώρησε και παραπέρα. «Από το λογαριασμό του μάνατζερ φαίνεται διακίνηση χρημάτων διαιτητών και παραγόντων.
Αν διασταυρώσουν το φάκελο με τα στημένα παιχνίδια της UEFA ή κάποιες καταγγελίες ή μας καλέσουν να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα θα έχουν στα χέρια τους όλο το κύκλωμα στημένων αγώνων.
Και μιλάμε για εγκληματική οργάνωση». Μάλιστα, δε δίστασε να δηλώσει ότι «κορυφαία στελέχη της Ομοσπονδίας κάνουν φορολογικές δηλώσεις, χωρίς να έχουν επάγγελμα, και για να δικαιολογήσουν απόκτηση ακινήτων, κάνουν το ίδιο κόλπο που έκανε ο μάνατζερ, εμφανίζονται να έχουν κερδίσει εκατομμύρια ευρώ από το στοίχημα».source:parapolitika.gr
top