Συνάντηση Σαμαρά με προεδρείο 

της ΚΕΔΚΕ αύριο...

samaras epistoli.jpg
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά θα έχει αύριο η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΚΕ.
Οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα καταθέσουν τις απόψεις και της προτάσεις της ΚΕΔΚΕ για τα τρέχοντα οικονομικά προβλήματα των δήμων, τις προβλέψεις του επικαιροποιημένου Μνημονίου για τις εξοικονομήσεις ύψους 500 εκ. κατ΄ έτος (3 δις συνολικά για την τριετία 2011-2013) από τον περιορισμό των μεταβιβάσεων πόρων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την πορεία του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ», αλλά και την ανάγκη εξασφάλισης της οικονομικής υποστήριξης της Μεταρρύθμισης από την 1η Ιανουαρίου 2011.
Σε επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Ν. Κακλαμάνης προς όλα τα κόμματα με αίτημα την συνάντηση μαζί τους τονίζονται τα εξής:
«Θα θέλαμε από την αρχή να δηλώσουμε ότι, η Τοπική Αυτοδιοίκηση κατανοεί τη δύσκολη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και δεν διεκδικεί τίποτα παραπάνω από την εφαρμογή του Συντάγματος και των Νόμων του Κράτους. Μέλημά μας είναι να «κλείσουμε» την εξαιρετικά δύσκολη τρέχουσα περίοδο με τις μικρότερες απώλειες και να εξασφαλίσουμε την οικονομική υποστήριξη της Μεταρρύθμισης από την 1η Ιανουαρίου 2011».
Σημειώνεται ότι αντίστοιχες συναντήσεις θα γίνουν το επόμενο διάστημα με όλα τα κόμματα.source:parapolitika.gr
top