Χρήστος Δάντης...

Η σκληρή απάντηση στη Φλώρα: «Παίζει θέατρο»

Χρήστος Δάντης
Την απάντησή του στις τελευταίες δηλώσεις της Φλώρας Θεοδώρου έδωσε μέσω του Alpha ο Χρήστος Δάντης.

«Θεωρώ ότι στις σχέσεις μου με τις γυναίκες της ζωής μου ήμουν εντάξει», είπε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ, όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι έχει «ταλαιπωρήσει γυναίκες» στο παρελθόν, απάντησε: «Χωρίς να το έχω επιδιώξει. Οι άνθρωποι γενικώς ταλαιπωρούμε ανθρώπους».

Ο Χρήστος Δάντης, τονίζοντας πως «οι άνθρωποι ξεχνούν πόσο καλά τους φέρθηκε κάποιος», έριξε παράλληλα τα βέλη του στην εν διαστάσει σύζυγό του, κατηγορώντας την πως χρησιμοποιεί την προσωπική τους ζωή για να ασχολούνται μαζί της: «Αυτή η ιστορία, που στάθηκε εφαλτήριο για να αποκτήσει κάποιος τη δημοσιότητα που ήθελε, ή να πετύχει τους στόχους του, κάποτε θα τελειώσει. (…) Το ότι ο λόγος που χωρίσαμε ήταν ένα τρίτο πρόσωπο αυτό ήταν ένα μικρό θεατρικό έργο με δύο πράξεις: Στην πρώτη πράξη, που διήρκεσε 8 μήνες, η εν διαστάσει σύζυγός μου δεν "θυμόταν" το τρίτο πρόσωπο».

Τόσο οι παραπάνω δηλώσεις του Χρήστου Δάντη, όσο και αυτές τις Φλώρας Θεοδώρου, έρχονται λίγες μόνο μέρες μετά την απόφαση του πρώην ζευγαριού να λύσει τελικά τις οικονομικές διαφορές του εξωδικαστικά..source:yupi.gr
top