Η πιο κρίσιμη συνάντηση 

στην ιστορία του Παναθηναϊκού...


Η πιο κρίσιμη συνάντηση στην ιστορία του Παναθηναϊκού
Η πιο κρίσιμη, έως την επόμενη, ημέρα της νεότερης ιστορίας του Παναθηναϊκού ξημέρωσε.
Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η σημαντική για το μέλλον της λαοφιλούς ομάδας συνάντηση μεταξύ του ανθρώπου που κυβερνά τον Παναθηναϊκό και αυτών που ευελπιστούν να τον οδηγήσουν σε απάνεμα λιμάνια στο μέλλον.
Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, θα έχει εντός της ημέρας την κρίσιμη συνάντηση με το δίδυμο του Αντρέα Βγενόπουλου και του Νικόλα Πατέρα, ώστε να συζητηθούν οι εξελίξεις όπως αυτές δρομολογήθηκαν κατόπιν της προχθεσινής αιφνιδιαστικής επιστολής του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Ο Τζίγκερ γνωστοποίησε την πρόθεσή του να δωρίσει το 25% των μετοχών του και την χρήση της Παιανίας για τα επόμενα δύο χρόνια, άνευ ανταλλάγματος.
Ήδη οι κύριοι Βγενόπουλος και Πατέρας είχαν μια πρώτη- μετά τις εξελίξεις- επαφή για το μείζον θέμα που προέκυψε μετά την πρόταση Βαρδινογιάννη.
Προφανώς κυρίαρχο θέμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας των δύο «παναθηναϊκών κεφαλών» ήταν η αποδοχή ή όχι της πρότασης να πάρουν το 25% των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη και παράλληλα, την απόλυτη ευθύνη να οδηγήσουν την ομάδα στο μέλλον. Στο τραπέζι των συζητήσεων θα πέσουν όλα τα ανοιχτά θέματα του Παναθηναϊκού που επί της ουσίας δεν είναι λίγα.
Προφανώς θα συζητηθούν ζητήματα όπως το αγκάθι του Βοτανικού και του νέου γηπέδου αλλά και το οικονομικό άνοιγμα της ΠΑΕ με φόντο την επερχόμενη οδηγία της Uefa, το λεγόμενο «οικονομικό fair play», που θα ισχύσει από το καλοκαίρι του 2011 - με μικρή περίοδο προσαρμογής - και το οποίο ορίζει ότι οι ομάδες θα πρέπει να έχουν οικονομική ισορροπία και ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς.
Πάντως η κρισιμότητα των στιγμών για τον Παναθηναϊκό φωτογραφίζεται και από το γεγονός ότι ενώ επίκειται η συνάντηση δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη και τώρα που θα γίνει αυτή.
Προφανές δείγμα ότι οι δύο πλευρές μετρούν και την παραμικρή λεπτομέρεια έτσι ώστε, αφενός να μην υπάρχουν διαρροές και αφετέρου όλα να κυλήσουν ομαλά χωρίς την παρέμβαση τρίτων (οπαδών) που εν προκειμένω λειτουργούν συναισθηματικά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προσχώματα στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων.
Το πιθανότερο πάντως είναι η συνάντηση να πραγματοποιηθεί σε «ουδέτερο» έδαφος και όχι στα γραφεία ενός εκ των τριών.source:madata.gr
top