Ο συλληφθείς είχε πλούσιο 

παρελθόν...


Μέλος σπείρας που έκλεβε κοσμηματοπωλεία και σπίτια είναι ο 22χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας μετά από περιπετειώδη καταδίωξη στις περιοχές Κερατσίνι, Νίκαια και Κορυδαλλό.

Εις βάρος του εκκρεμούσε, επίσης, από το 2008 ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε σπείρα που ασχολούνταν με το εμπόριο ναρκωτικών και είχε δολοφονήσει 11 Αλβανούς, ενώ είχε αποπειραθεί να σκοτώσει άλλους 13.

Στο σπίτι του 22χρονου και της επίσης 22χρονης συντρόφου του από τη Ρουμανία βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ με διπλή γεμιστήρα, δύο πιστόλια, ένα περίστροφο, 136 φυσίγγια, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, κουκούλες, κοσμήματα και ρολόγια αλλά και 514 γραμμάρια χασίς.

Όπως προέκυψε, ο 22χρονος μαζί με άλλα δύο άτομα, που αναζητούνται, είχε ληστέψει εννιά κοσμηματοπωλεία σε Ηλιούπολη, Κορυδαλλό, Περιστέρι, Αγίους Αναργύρους, Καλλιθέα, Ίλιον, Νίκαια, Νέο Ηράκλειο και Μαρούσι, με το συνολικό ύψος της λείας να ξεπερνά τις 500.000 ευρώ.

Παράλληλα, είχαν διαρρήξει έξι σπίτια σε Θρακομακεδόνες, Κερατσίνι, Λαγονήσι, Πόρτο Ράφτη, Κηφισιά και Αργολίδα, από τα οποία αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές αλλά και τα κλειδιά των αυτοκινήτων με τα οποία και διέφευγαν.source:zougla.gr
top