Desire HD και Z από την HTC...



Η HTC Corporation ανακοίνωσε τη βελτιωμένη φιλοσοφία σχεδιασμού HTC Sense, η οποία ενσωματώνεται στα δύο νέα της Android smartphones, HTC Desire HDTM και HTC Desire ZTM.  Η νέα εμπειρία HTC Sense συνεχίζει να επικεντρώνεται στον πελάτη, τοποθετώντας τους ανθρώπους στο επίκεντρο και καθιστώντας τον τρόπο λειτουργίας των συσκευών, φυσική συνέχεια του τρόπου σκέψης τους. Το HTC Sense εισάγει σημαντικές καινοτομίες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται μια σειρά από δωρεάν συνδεδεμένες υπηρεσίες, με την ονομασία HTCSense.com, που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης των κινητών τηλεφώνων της HTC.

Η νέα εμπειρία HTC Sense προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις που βελτιώνουν τον τρόπο που ο χρήστης συλλαμβάνει, δημιουργεί, μοιράζεται και αποκτά πρόσβαση σε πολυμεσικό περιεχόμενο. Δημιουργώντας μια νέα εμπειρία στη χρήση της κάμερας, οι κάτοχοι της συσκευής έχουν τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο HD και σύλληψης ή επεξεργασίας εικόνων που πλαισιώνονται από μια πληθώρα ειδικών εφέ. Χάρη στη λειτουργία  “HTC Locations”, τη νέα επαναστατική εμπειρία πλοήγησης, οι χρηστές αποκτούν άμεση και κατά παραγγελία πρόσβαση στους χάρτες, χωρίς καθυστερήσεις ή οικονομικές επιβαρύνσεις από τέλη περιαγωγής.

Το HTC Sense  περιλαμβάνει επίσης μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων, μέσα από το νέο online κατάστημα e-books, που βασίζεται στην υπηρεσία Kobo και έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη βελτιστοποιημένο για χρήση απ’ το κινητό, που επιτρέπει την ανάρτηση σχολίων, την άμεση αναζήτηση ορισμών ή τη μετάφραση άγνωστων όρων.

Με τη νέα υπηρεσία HTCSense.com οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν τη συσκευή τους εξ’ αποστάσεως, με τη βοήθεια ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Για παράδειγμα έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν ένα απολεσθέν κινητό τηλέφωνο, ενεργοποιώντας τον ήχο κλήσης της συσκευής στη μέγιστη δυνατή ένταση (ακόμα και αν είναι ενεργοποιημένο το αθόρυβο προφίλ) ή να εντοπίσουν την ακριβή τοποθεσία του στον χάρτη. Σε περίπτωση που κινητό τηλέφωνο χαθεί ή κλαπεί, οι κάτοχοι του μπορούν επίσης να το κλειδώσουν εξ’ αποστάσεως, να προωθήσουν τις κλήσεις και τα εισερχόμενα μηνύματα σε άλλο τηλεφωνικό αριθμό, να στείλουν γραπτό μήνυμα που θα ζητούν την επιστροφή της συσκευής ή να διαγράψουν όλα τα προσωπικά δεδομένα τους, που βρίσκονται εγκατεστημένα σε αυτή.

Η υπηρεσία HTCSense.com καθιστά εύκολη τη μεταφορά των δεδομένων του χρήστη από ένα κινητό τηλέφωνο HTC σε ένα άλλο καθώς και την άμεση πρόσβαση σε δεδομένα, όπως οι επαφές, τα μηνύματα κειμένου και το ιστορικό κλήσεων από το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή. Οι κάτοχοι τέλος της συσκευής μπορούν να παραμετροποιήσουν το κινητό τους τηλέφωνο με αποκλειστικό περιεχόμενο, όπως ταπετσαρίες HTC, θέματα HTC, ήχους ή plug-ins.

Το HTC Desire HD αναδεικνύει κάθε είδους multimedia περιεχόμενο με τη βοήθεια της φωτεινής LCD οθόνης, διάστασης 4,3” και των τεχνολογιών Dolby Mobile και SRS virtual sound, ενώ αποτελεί την πρώτη συσκευή που ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8255 1GHz. Το HTC Desire HD επιτρέπει την καταγραφή βίντεο HD σε ανάλυση 720p, χάρη στην κάμερα των 8MP με το διπλό φλας που ενσωματώνει. Κατασκευασμένο με την τεχνική “unibody”, όπως το HTC Legend, το HTC Desire είναι σμιλεμένο από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου και αποπνέει τον αέρα πολυτελείας και στιβαρότητας που χαρακτηρίζει κάθε προϊόν της HTC. Τέλος, περιλαμβάνει τη λειτουργία «HTC Fast Boot» που επιτρέπει την ενεργοποίηση του κινητού τηλέφωνου στο λιγότερο δυνατό χρόνο για την άμεση εκτέλεση κάθε λειτουργίας του, ανά πάσα στιγμή.

Για τους ανθρώπους που βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει, το HTC Desire Z τους δίνει τη δυνατότητα να διατηρούν την επαφή με συναδέλφους, γνωστούς και φίλους μέσω των Facebook και Twitter. Το HTC Desire Z ενσωματώνει επίσης έναν εξελιγμένο μηχανισμό που αποκαλύπτει το συρόμενο πληκτρολόγιο τύπου QWERTY για την άμεση και αξιόπιστη εισαγωγή κειμένου. Το πληκτρολόγιο του HTC Desire Ζ περιλαμβάνει επίσης μια σειρά συντομεύσεων πληκτρολογίου και δύο παραμετροποίησιμα από το χρήστη πλήκτρα για άμεση πρόσβαση σε κοινές λειτουργίες χωρίς την ανάγκη εισαγωγής στα αντίστοιχα μενού. Το HTC Desire Z επιτρέπει ακόμη την καταγραφή βίντεο HD, ανάλυσης 720p, χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα των 5 megapixel με φλας. Τέλος αποτελεί το πρώτο κινητό τηλέφωνο που ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή Qualcomm 7230 800MHz, που προσφέρει βελτιωμένη απόδοση και αυξημένη αυτονομία, ενώ υποστηρίζει και τη λειτουργία HTC Fast Boot.

Τα νέα HTC Desire HD και HTC Desire Z θα είναι διαθέσιμα μέσω των παρόχων κινητής τηλεφωνίας και του δικτύου λιανικής πώλησης σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές και ασιατικές αγορές, από τον Οκτώβριο του 2010, ενώ το HTC Desire Z, θα διατεθεί επίσης στη Βόρεια Αμερική, αργότερα μέσα στο έτος.source:nooz.gr
top