«Έπρεπε να διαλέξω ποιο

παιδί μου θα σώσω!»


Στην πιο τραγική θέση που μπορεί ίσως να βρεθεί μία μητέρα, βρέθηκε η Ρέιτσελ Εντουαρντς από το Lincolnshire της Αγγλίας. Η 39χρονη γυναίκα, ενώ ήταν 6 μηνών έγκυος στο τρίτο της παιδί, ενεπλάκη σε ένα μοιραίο δυστύχημα. Σε ένα δυστύχημα που την έθεσε μπροστά στο πιο απάνθρωπο δίλημμα: «Να σώσω την κόρη μου ή τον γιο μου;».

Στις 19 Αυγούστου, πήγαινε μία εκδρομή με το αυτοκίνητό της μαζί με τον 16χρονο γιο της Τζακ, τη δίχρονη κορούλα της Ιζαμπέλα και δύο φίλους του γιου της, οι οποίοι κατάφεραν να σωθούν.

Ξαφνικά το αυτοκίνητο έπεσε σε μία μεγάλη τρύπα του δρόμου με αποτέλεσμα μετά να βρεθεί μέσα σε ένα χαντάκι και στη συνέχεια να πέσει ολόκληρο μέσα στο νερό! Η μητέρα κατάφερε αμέσως να βγει για να πάρει ανάσα και να επιστρέψει να σώσει τα παιδιά της. Μόλις τα είδε και τα δύο να πνίγονται έπρεπε να διαλέξει. Και έπρεπε να διαλέξει γρήγορα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, τα πιο τραγικά δευτερόλεπτα που θα μπορούσε ποτέ να ζήσει μία μάνα.

Η Ρέιτσελ άρπαξε την Ιζαμπέλα, σχεδόν ενστικτωδώς. Τον Τζακ δεν τον πρόλαβε… Οταν γύρισε για να τον βγάλει από το αυτοκίνητο, ήταν ήδη αργά για τον 16χρονο γιο της.



Ανοίγοντας την καρδιά της στα media, η Ρέιτσελ εξομολογήθηκε ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να συνέλθει από αυτό που έζησε. «Κάθε  λεπτό από εκείνη τη μέρα σκέφτομαι τι θα μπορούσα να είχα κάνει για να σώσω και τα δύο μου παιδιά». Η τελευταία της ανάμνηση από τον γιο της ήταν τη στιγμή που το αυτοκίνητο βυθιζόταν: εκείνος την κράτησε από τους ώμους για να την προστατεύσει από το να χτυπήσει!

Τώρα η Ρέιτσελ περιμένει τη γέννηση του τρίτου της παιδιού. Θα είναι αγόρι και θα γεννηθεί στις 21 Νοεμβρίου, τρεις μέρες μετά τα γενέθλια του Τζακ.source:protothema.gr
top