«Διαχρονικός αντίπαλος ο ΠΑΟ 

και ο κάθε πρόεδρός του»


Σε θέση μάχης  βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός μετά τις εξελίξεις στον νέο  πολυμετοχικό Παναθηναϊκό. Ο Ευάγγελος Μαρινάκης  μπορεί να είναι επιστήθιος φίλος  του Νικόλα Πατέρα όμως χθες οι ερυθρόλευκοι φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα:

«Ανεξάρτητα από  την όποια προσωπική σχέση, ο  Πατέρας όπως και ο κάθε πρόεδρος του Παναθηναϊκού  είναι αντίπαλος. Άλλο πράγμα η προσωπική σχέση  και άλλο  ο Ολυμπιακός και  ο Παναθηναϊκός.»


Μάλιστα από κύκλους  του Ολυμπιακού επεσήμανα χθες ότι  όποιος και εάν είναι πρόεδρος του ΠΑΟ  είτε ο Βαρδινογιάννης είτε ο Πατέρας είναι εχθρός του  Ολυμπιακού.»


Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν από κοντά τις  εξελίξεις αφού η επιστροφή Πατέρα σηματοδοτεί νέες αλλαγές ισορροπιών και συμμαχιών σε όλα τα μέτωπα.


«Περιμένουμε από  όλους τους διαιτητές να σφυρίζουν  σωστά και όχι όπως στο δικό μας παιχνίδι με τον Ηρακλή στη  Θεσσαλονίκη. Στο γήπεδο κρίνονται  οι διαιτητές» λένε από τον Ολυμπιακό.


Πολλοί ήταν εκείνοι  που θυμήθηκαν την εποχή που  πρόεδροι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ  ήταν δύο εφοπλιστές κουμπάροι και  πολύ καλοί φίλοι. Ο Σταύρος Νταϊφάς  και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.source:protothema.gr
top