Η Gaga "έκλεψε" τη ζωή 

μιας 19χρονης...

H Yana Morgana, μητέρα της 19χρονης Line Morgana, που αυτοκτόνησε πριν από δύο χρόνια, ισχυρίζεται ότι η Lady Gaga έκανε καριέρα χάρη στην κόρη της.

Η Line Morgana, όπως υποστηρίζει η μητέρα της, προτού αυτοκτονήσει είχε γνωρίσει τη Lady Gaga κατά κόσμο Stefani Germanotta. Αυτό που βλέπουμε σήμερα ως Lady Gaga, συνεχίζει, είναι το καταθλιπτικό στιλ της 19χρονης Line Morgana.
Η Yana Morgana ζητά να προωθηθούν τα κομμάτια που είχε ηχογραφήσει η κόρη της με την εκκεντρική τραγουδίστρια.
''Το κάνω γιατί θέλω να κρατήσω τη μνήμη της ζωντανή. Η Lady Gaga κρατά το πνεύμα της κόρης μου και θέλω επιτέλους να την απελευθερώσω. Κάθε λέξη που χρησιμοποιεί είναι της Lina.
Λέει πως έζησε μια δύσκολη και τραγική ζωή, αλλά στην πραγματικότητα είχε όσα όλα ζητούσε. Πήγαινε στο ίδιο λύκειο με τη Nicky Hilton, οι γονείς της ήταν πλούσιοι. Αντίθετα η κόρη μου έζησε μια σκληρή πραγματικότητα και μίλαγε συχνά γι' αυτή'', ισχυρίζεται η μητέρα της.
Κάτι αντίστοιχο υποστηρίζει και ο φίλος της Line. ''Είναι ακριβώς το ίδιο στιλ, η ίδια εμφάνιση, τα ίδια ρούχα, η ίδια φωνή. Όταν είδα την Lady Gaga είπα η Lina είναι αυτή; Ήταν πολύ σοκαριστικό. Λες και έβλεπα το φάντασμά της'', σημείωσε.source:cosmo.gr
top