Μήνυμα Gaga σε Γερουσία 

υπέρ των gay στο στρατό...

Μαρίνα Κουτσούμπα
Μέσω βίντεο που ανήρτησε η Lady Gaga στο λογαριασμό της στο twitter, καλεί τα μέλη της αμερικανικής γερουσίας και τους Αμερικανούς συμπατριώτες της να βοηθήσουν στην κατάργηση του στρατιωτικού νόμου, βάσει του οποίου απαγορεύεται σε ανθρώπους που έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλοι να υπηρετήσουν στο στρατό.

Στο ασπρόμαυρο βίντεο, που διαρκεί περισσότερα από 7 λεπτά, η 24χρονη τραγουδίστρια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως «φωνή της γενιάς» της, ζητώντας από τους εκατομμύρια θαυμαστές της να συνδράμουν στην κατάργηση της πολιτικής που επιτρέπει στους ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες να υπηρετούν στο στρατό αρκεί να μην αποκαλύπτουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα.
Η αμερικανική γερουσία αναμένεται να αποφασίσει την Τρίτη (21/9) αν θα ξεκινήσει συζήτηση για την ανάκληση της πολιτικής «μη ρωτάτε, μην αποκαλύπτετε», που εφαρμόζεται στο στρατό από την εποχή του προέδρου Μπιλ Κλίντον. Να σημειωθεί πως το Κογκρέσο έχει ήδη ψηφίσει υπέρ της άρσης αυτής της πολιτικής.
«Είμαι εδώ για να γίνω η φωνή της γενιάς μου. Όχι η φωνή της γενιάς των γερουσιαστών που ψηφίζουν, αλλά των νέων αυτής της χώρας, της γενιάς που επηρεάζεται από αυτό το νόμο, της γενιάς που τα παιδιά της θα επηρεαστούν», αναφέρει η Lady Gaga, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, ενώ στο φόντο υπάρχει μία αμερικανική σημαία.
Μάλιστα η Lady Gaga αποκάλεσε το νόμο αντισυνταγματικό και ζήτησε από τους οπαδούς της να ανεβάσουν και δικά τους βίντεο στο Twitter, με τα οποία θα στηρίζουν τα ίσα δικαιώματα.source:cosmo.gr

A message from Lady Gaga to the Senate

top