Hollywood Report...

Αδιάκριτες ματιές στην καθημερινή ζωή των σταρ

Βικτώρια Μπέκαμ - Εύα Λονγκόρια - Εύα Μέντεζ
Ο φωτογραφικός φακός δεν σταματά να καταγράφει τις ζωές των σταρ. Πολλοί από αυτούς επέστρεψαν απ' τις διακοπές τους και έδωσαν το «παρών» σε κοσμικές εκδηλώσεις, ενώ άλλοι βρίσκονται ακόμα σε εξωτικά μέρη για ξεκούραση. Τέλος, υπάρχουν κι αυτοί που μένουν πιστοί στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ας δούμε λοιπόν τι έκαναν τα λαμπερά πρόσωπα τα τελευταία 24ωρα:
Αριστερά: Η Κλόντια Σίφερ στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου. Δεξιά: Η Καμίλα Μπελ φεύγοντας από το εστιατόριο που γευμάτισε.

Ενώ η Τζέσικα Σίμσον βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, η Χέδερ Λόκλιαρ ψωνίζει σέξι εσώρουχα στο Μαλιμπού.

Αριστερά: Η ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ με ένα εκρηκτικό ντεκολτέ στο Χόλιγουντ. Δεξιά: Η επίσης Λατίνα ηθοποιός Εύα Μέντες στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Διάσημοι στη Νέα Υόρκη: Ο Τομ Κρουζ μαζί με τη γυναίκα του Κέιτι Χολμς και την κόρη τους Σούρι και η Γκουέν Στεφάνι και ο Γκάβιν Ροσντέιλ σε αγώνες τένις.

Πολλοί διάσημοι βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα στη Βενετία με αφορμή το Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Αριστερά: H Κατρίν Ντενέβ για την προώθηση της νέας της ταινίας με τίτλο Potiche και δεξιά η Μισέλ Γουίλιαμς.

Αριστερά: Η Ρέιτσελ Μπίλσον με μερικά ψώνια από το σουπερμάρκετ στα χέρια. Δεξιά: Η Μάρσια Κρος μαζί με την κόρη της στην Καλιφόρνια.

Ερωτευμένα ζευγάρια στην Καλιφόρνια: Η Χίλαρι Σουάνκ και ο σύντροφος της Τζον Καμπίσι περπατούν στη Σάντα Μόνικα κοιτάζοντας τις βιτρίνες, ενώ η Λιβ Τάιλερ με ένα μυστηριώδη άνδρα και το γιο της, ο οποίος είναι ντυμένος Μπάτμαν, περπατούν στο Λος Άντζελες.

Αριστερά: Ο Χοακίν Φίνιξ στη Βενετία για την προώθηση της νέας του ταινίας I Am Still Here. Επιτέλους, ο διάσημος ηθοποιός ξύρισε το μούσι του για χάρη του ντοκιμαντέρ που γύρισε σε σκηνοθεσία Κέισι Άφλεκ. Δεξιά: Ο Μπεν Άφλεκ και η Ρεμπέκα Χολ στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Η Βικτόρια Μπέκαμ πηγαίνοντας να γευματίσει στο Λονδίνο μαζί με τον Γκόρντον Ράμσεï και την Εύα Λονγκόρια. Η διάσημη ηθοποιός είχε ένα ατυχές συμβάν στο αεροδρόμιο. Δύο άτομα της υπηρεσίας ασφάλειας έδειξαν υπερβολικό ζήλο στο να την προστατέψουν από τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν. Μάλιστα, μία από αυτές έφτυσε στο πρόσωπο ένα φωτογράφο και μετά η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε να δίνει εξηγήσεις!source:tlife.gr
top