Hollywood Report...

Δείτε τι κάνουν οι σταρ στην καθημερινότητά τους!

Λιβ Τάιλερ - Ζιζέλ - Έντουαρντ Νόρτον
Ο φωτογραφικός φακός δεν σταματά να καταγράφει τις ζωές των σταρ. Πολλοί από αυτούς έδωσαν το «παρών» σε κοσμικές εκδηλώσεις, ενώ άλλοι έμειναν πιστοί στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ας δούμε λοιπόν τι έκαναν τα λαμπερά πρόσωπα τα τελευταία 24ωρα:
Βόλτα με τα παιδιά: Η Γκουέν Στεφάνι μαζί με τον άντρα της Γκάβιν Ροσντέιλ και τα παιδιά τους στο αεροδρόμιο «JFK» και η Κέιτ Μπεκινσέιλ μαζί με τις κόρες της περπατούν στα μαγαζιά στο Λος Άντζελες.

Αριστερά: Η Ζιζέλ Μπούντχεν στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Δεξιά: Η Ναόμι Κάμπελ σε εστιατόριο του Λονδίνου γευματίζει με φίλους, ενώ το μεσημέρι είχε παρευρεθεί στο μνημόσυνο του σχεδιαστή μόδας Alexander McQueen.

Διάσημες στη Νέα Υόρκη: Η Ζιζέλ Μπούντχεν σε εκδήλωση του ΟΗΕ και η Κλερ Ντέινς σε κοινωνική εκδήλωση για τα παιδιά.

Αριστερά: Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο βγαίνοντας από ένα κλαμπ στο Χόλιγουντ. Δεξιά: Η Κέιτ Γουίνσλετ με τον αγαπηένο της Λούις Ντόουλερ στα εγκαίνια εστιατορίου στη Μαδρίτη.

Αριστερά: Η Λιβ Τάιλερ βγάζει το σκύλο της βόλτα στη Νέα Υόρκη. Δεξιά: Η Ρενέ Ζελβέγκερ μαζί με τη μητέρα της για ψώνια στο Μαλιμπού.

Δύο από τα πιο μεγάλα ονόματα του μόντελινγκ τη δεκαετία του '90 στο δρόμο για το σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά τους: Η Κλόντια Σίφερ (αριστερά) και η Ελ Μακφέρσον (δεξιά).

Στη Νέα Υόρκη έγινε η πρεμιέρα της ταινίας «Wall Street: Money Never Sleeps», όπου παρευρέθηκαν η Σούζαν Σάραντον αλλά και η Τάιρα Μπανκς.

Αριστερά: Στην πρεμιέρα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί κατάφερε τελικά να πάει ο Μάικλ Ντάγκλας παρά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που περνά τον τελευταίο καιρό. Στο πλευρό του η σύζυγός του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Δεξιά: Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί με τη γυναίκα του, Κάρλα Μπρούνι, σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.



Το ζεύγος Άφλεκ σε οικογενειακές στιγμές: Η Τζένιφερ Γκάρνερ με τις κόρες της στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια και ο Μπεν Άφλεκ λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας του ταινίας.source:yupi.gr
top