Φθινοπώριασε 

για τα καλά!

Mάλλον φθινοπώριασε για τα καλά. Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα νότια και από το απόγευμα στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στη δυτική Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες. Ο υδράργυρος θσ φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου.
Το σαββατοκύριακο θα δούμε αρκετές βροχές ενώ η θερμοκρασία θα μείνει στα ίδια επίπεδα. Τη Κυριακή ωστόσο θα σημειωθεί μία μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.source:tlife.gr
top