O Σαμαράς κοροϊδεύει τον

κόσμο ότι θα μηδενιστεί το έλλειμα...

bakogianni_nd.jpg
«Την λογική της πολυκατοικίας την βρίσκω οριακά γελοία», απάντησε η κ. Μπακογιάννη στις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη.
Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega», έκανε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας πως κοροϊδεύει τον κόσμο, όταν λέει ότι θα μηδενιστεί το έλλειμα και με αφορμή την διαγραφή του κ. Σκυλακάκη εκτίμησε ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα που συρρικνώνεται καθημερινά, ιδεολογικά και πολιτικά.
«Η διαφωνία με τον κ. Σαμαρά δεν είναι προσωπική, είναι πολιτική», είπε συγκεκριμένα ενώ χαρακτήρισε αναξιόπιστο τον πρόεδρο της ΝΔ για τις δηλώσεις που έκανε στην ΔΕΘ.
«Μην υποτιμάς και την νοημοσύνη των Ελλήνων. Είσαι ίδιος με τον Παπανδρέου ή κάνεις την ίδια πολιτική με τον Παπανδρέου», ήταν το μήνυμα της προς τον κ. Σαμαρά.
Όσον αφορά την διαγραφή του κ. Σκυλακάκη είπε ότι δεν έχει καμία ανάμειξη, ενώ θεωρεί λάθος να παραδώσει ο ευρωβουλευτής την έδρα του.
Η κ. Μπακογιάννη άσκησε κριτική και στον πρωθυπουργό λέγοντας πως άφησε πίσω του, τώρα που έφυγε για Αμερική, μια κυβέρνηση, που δεν έχει αρμοδιότητες και προκειμένου να καλύψει προσωπικά της θέματα δίνει τα ηνία της Γενικής Γραμματείας του Καταναλωτή στην κ. Κατσέλη.
Τέλος, χαρακτήρισε «λάθος την παραπομπή του Α. Παπανδρέου '89 στο ειδικό δικαστήριο», ενώ επανέλαβε ότι ο κ. Καραμανλής πρέπει να μιλήσει, όταν θα έχει κάτι να πει.source:parapolitika.gr
top