ΕΘΝΙΚΗ: Νέο κύμα αποχωρήσεων!



Ο Φάνης Γκέκας θα είναι ο επόμενος παίκτης της Εθνικής ομάδας (μετά τους Αμανατίδη και Κυργιάκο) που θα αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα, ενώ έτοιμος να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο είναι ο Τζόρβας και ένας ακόμη βασικός ποδοσφαιριστής!

Οι σχέσεις με συγκεκριμένο παίκτη που αγωνίζεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα φαίνεται πως είναι ο λόγος για τον οποίο ο Γκέκας έχει πάρει την απόφαση να μη συνεχίσει στην Εθνική και την έχει ήδη γνωστοποιήσει στους υπέυθυνους. Ο επιθετικός της Άιντραχτ αναμένεται μέσα στην ημέρα να ανακοινώσει ότι φεύγει, ενώ το ίδιο είναι πιθανό να συμβεί και με τον Αλέξανδρο Τζόρβα που επίσης είναι δυσαρεστημένος με την συμπεριφορά του ίδιου ποδοσφαιριστή.



Λέγεται πως υπάρχει και άλλος παίκτης που είναι έτοιμος να τα βροντήξει από την ομάδα και όπως όλα δείχνουν πλέον, το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό παρότι στο γήπεδο κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στο Ζάγκρεμπ.



Γκέκας και Τζόρβας φέρονται να θεωρούν ότι έχουν χάσει τη θέση τους στην ενδεκάδα λόγω αρχηγικής συμπεριφοράς άλλου παίκτη με τον οποίο είχε συνδεθεί και η πρόσφατη απόφαση του Σωτήρη Κυργιάκου να πει αντίο στην ομάδα.



Αναμένεται πλέον και η επίσημη στάση της ΕΠΟ και του Φερνάντο Σάντος σε αυτό το κύμα αποχωρήσεων που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε απασχολήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. 
source:nooz.gr
top