Έλληνας αγόρασε το ακριβότερο 

ρετιρέ στον κόσμο!


Κάτοχος του πιο ακριβού ρετιρέ στον κόσμο είναι πλέον ο έλληνας κροίσος Κωνσταντίνος- Αλέξανδρος Γουλανδρής ο οποίος αγόρασε το μοναδικό διαμέρισμα- παλάτι στο Μονακό, έναντι του ποσού 240 εκατομμυρίων ευρώ!
Το πολυτελές διαμέρισμα των 1.600 τ.μ, με τα 30 διαφορετικά δωμάτια, βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο και έχει θέα την Cot' d’ Azur. Στα δωμάτια συμπεριλαμβάνονται έεπίσης να πολυτελές spa και ένα μαγευτικό roof garden.

Ο 47χρονος  Κωνσταντίνος-Αλέξανδρος Γουλανδρής είναι πρόεδρος και μέτοχος της Victory Carriers, μιας από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες παροχής καυσίμων και ενέργειας στο κόσμο ενώ είναι επίσης ένας εκ των οικονομικών συμβούλων της βασιλικής οικογένειας της Σαουδηικής Αραβίας και του Εμίρη του Κατάρ.

Ο έλληνας κροίσος αγόρασε  το πολυτελές ρετιρέ από τους αδερφούς Νικολά και Κριστιάν Κάντι, ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίες ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα τω  "Τάιμς" του Λονδίνου, το διαμέρισμα μέχρι το 2008 ανήκε στην οικογένεια του δισεκατομμυριούχου τραπεζίτη και φιλάνθρωπου Εντμοντ Σάφρα.source:protothema.gr
top