7 στους 10 πτυχιούχους 

θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό..

Επτά στους Έλληνες, οι οποίοι είτε έχουν ολοκληρώσει είτε ολοκληρώνουν τις σπουδές τους, θα εγκατέλειπαν ευχαρίστως την Ελλάδα για μια δουλειά στο εξωτερικό, ενώ τέσσερις στους δέκα έχουν ήδη ξεκινήσει ενέργειες για να μεταναστεύσουν, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research για «Το
Βήμα».
Συγκεκριμένα, το 73,6% δηλώνει ότι θα έφευγε από την Ελλάδα, ενώ το 42% δηλώνει ότι έχει ήδη προβεί σε συγκεκριμένες κινήσεις για να το επιτύχει. Από εκείνους που επιθυμούν να εργαστούν στο εξωτερικό, το 66,4% το κάνει για να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής συνολικά, το 44,7% για να βρει μια καλή δουλειά και το 32,6% για να διασφαλίσει περισσότερη αξιοκρατία στην εξέλιξή του. Η συντριπτική πλειοψηφία θέτει ως επιδιωκόμενο μισθό ένα ποσό της τάξεως των 1.500 ως 5.000 ευρώ.
Επίσης, το 60,7% δηλώνει ότι θα προτιμούσε μια θέση εργασίας με προοπτική καριέρας στο εξωτερικό παρά μια μόνιμη θέση εργασίας στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα στην Ελλάδα.
Το 64,1% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι δεν μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρά του και τους επαγγελματικούς του στόχους στην Ελλάδα. Το 54,9% θεωρούν ότι στην Ελλάδα έχει αρχίσει να αναπτύσσεται σήμερα ένα μεταναστευτικό ρεύμα αντίστοιχο με εκείνο της δεκαετίας του ΄60, καθώς στην πλειονότητά τους (86,2%) πιστεύουν ότι οι λύσεις που προτείνονται για την έξοδο της χώρας από την κρίση εξακολουθούν να αγνοούν τις δικές τους ανάγκες.
Περιγράφοντας το εργασιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο κινούνται οι νέοι σήμερα, και σύμφωνα με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων στην έρευνα, το 62,7% εργάζεται με πλήρη απασχόληση, το 12,4% με καθεστώς μερικής απασχόλησης, ενώ το 24,5% δεν εργάζεται και αναζητεί δουλειά.
Από εκείνους που εργάζονται, το 40,6% απασχολούνται ως ιδιωτικοί υπάλληλοι γραφείου, 18,7% ως ελεύθεροι επαγγελματίες, 10,6% ως δημόσιοι υπάλληλοι, 6% ως τεχνίτες ή εργάτες και 4,4% ως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Παράλληλα, από τους νέους ηλικίας 22 ως 35 ετών οι οποίοι εργάζονται, το 54% απασχολείται σε τομέα σχετικό με εκείνον που σπούδασε, το 26,65% απασχολείται σε αντικείμενο που έχει μερική σχέση με τις σπουδές του, ενώ το 19,2% απασχολείται σε εντελώς άσχετο αντικείμενο με τις σπουδές του.
Ερωτηθέντες για τους στόχους και τις προσδοκίες τους, σε ποσοστό 34% δηλώνουν ότι επιθυμούν γενικώς να έχουν δουλειά, ανεξαρτήτως με το πού θα απασχοληθούν, ενώ σε ποσοστό 26,4% θα ήθελαν να είχαν τη δική τους επιχείρηση. Το 15,5% θα επιθυμούσε να εργαστεί σε κάποια ιδιωτική επιχείρηση, το 10,6% θα ήθελε να εργαστεί ως αυτοαπασχολούμενος και το 9,2% να διοριστεί στο δημόσιο.
Στην ερώτηση «αν είστε (ή ήσασταν) άνεργος τι θα θέλατε να κάνετε», αναφέρουν ότι θα ήθελαν μια οποιαδήποτε δουλειά που θα είναι σταθερή και καλοπληρωμένη (22.1%) ή οποιαδήποτε δουλειά που θα είναι αντίστοιχη των σπουδών και της εμπειρίας τους το (21.1%). Μάλιστα, ένα ποσοστό 16,5% δηλώνει ότι θα δεχόταν οποιαδήποτε δουλειά, ακόμη κι αν οι συνθήκες απασχόλησης ήταν συνθήκες «μαύρης εργασίας».
Πάντως, οι περισσότεροι προτιμούν μια θέση στον ιδιωτικό τομέα (51,5%) παρά στον δημόσιο τομέα (44,3%), ενώ το 73.5% είναι υπέρ της κατάργησης της νομιμότητας στο δημόσιο.
Τέλος, σε ερώτηση «από τι πιστεύετε ότι πάσχει κυρίως η αγορά εργασίας στην Ελλάδα», το 43% απαντά ότι υστερεί στη σύνδεσή της με το εκπαιδευτικό σύστημα, το 30.8% ότι είναι περισσότερο κλειστή και λιγότερο ελαστική σε σχέση με άλλες αγορές εργασίας και το 21.7% ότι υστερεί στο εύρος των επαγγελμάτων που προσφέρει σε σχέση με άλλες χώρες.
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε δείγμα 5.442 νέων από 22 ως 35 ετών, τελειόφοιτους ή απόφοιτους ΑΕΙ και ΤΕΙ, εκ των οποίων η συντριπτική πλειονότητα είτε αναζητεί δουλειά είτε εργάζεται αλλά με μη ικανοποιητικούς όρους.
source:tvxs.gr

«Όχι» ΝΔ στην πρόταση 

Καρατζαφέρη για Αβραμόπουλο...

ΝΔ: «Έχουμε υποψήφιο νίκης» - ΛΑΟΣ: «Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε»


Απορρίπτει η Νέα Δημοκρατία την πρόταση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργου Καρατζαφέρη, να στηριχθεί από κοινού ως υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και, συνεπώς, να αποσυρθεί η υποψηφιότητα Κικίλια που έχει ήδη ανακοινωθεί.

«Η ΝΔ έχει υποψήφιο νίκης, τον Βασίλη Κικίλια, που θα εκφράσει με συνέπεια την πλειοψηφία των πολιτών της Αττικής, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τα αδιέξοδα του μνημονίου και τις ευθύνες εκείνων που το ψήφισαν» απάντησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ανταπαντώντας, κύκλοι του ΛΑ.Ο.Σ. παρέπεμψαν σκωπτικά στο έργο του Λουίτζι Πιραντέλο «Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε σήμερα στο «Έθνος της Κυριακής»: «Κάνω μια ύστατη έκκληση για να μη δώσουμε και το μίνι πρωθυπουργό στο ΠΑΣΟΚ. Είναι ο αντιπρόεδρός του, ο υπαρχηγός του (του Α. Σαμαρά), και θα μπορούσαμε και εμείς να στηρίξουμε τον κ. Αβραμόπουλο με δικούς μας αντιπεριφερειάρχες. Να πάρουμε τις τρεις αντιπεριφέρειες εμείς, να πάρει τις πέντε η Ν.Δ. και να πάμε όλοι μαζί», ανέφερε μεταξύ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Η υποψηφιότητα Αβραμόπουλου, βεβαίως θα έφερνε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τις επιλογές που είχε να κάνει ο κ. Παπανδρέου», πρόσθεσε ο Γ. Καρατζαφέρης.source:tanea.gr

Διώξεις και έρευνες για

αυθαίρετα πολυτελείας στις Κυκλάδες...

Ευθύνες για την αυθαίρετη δόμηση σε νησιά των Κυκλάδων διερευνά η δικαιοσύνη


Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης μπαίνουν 157 πολυτελή αυθαίρετα σε Μύκονο, Σύρο και Κύθνο, καθώς, όπως αποκαλύπτει η "Καθημερινή της Κυριακής", οι υπεύθυνοι της πολεοδομίας Σύρου παρέλειψαν να βεβαιώσουν πρόστιμα όχι δύο εκατομμυρίων ευρώ, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί, αλλά 20 εκατομμυρίων ευρώ. Η ερευνά θα διευρυνθεί και στην Τζια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μεγαλοεργολάβοι, δικηγόροι, ξενοδοχειακοί όμιλοι και μηχανικοί φέρονται να έχουν καταθέσει τη τελευταία δεκαετία μεγάλα χρηματικά ποσά στον πρώην διευθυντή και στον υποδιευθυντή Πολεοδομίας Σύρου.

Ήδη η εισαγγελέας Σύρου, Έφη Σάλμα, άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του τέως διευθυντή και υποδιευθυντή της Πολεοδομίας Σύρου, οι οποίοι σύμφωνα με το κατηγορητήριο δεν απέστειλαν στις εφορίες τα πρόστιμα για τα αυθαίρετα, αλλά και κατά του τέως διοικητή και υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής της Πολεοδομίας Σύρου από τις αρχές του 2005 έως τα τέλη του 2009 δεν μερίμνησαν για τη σύνταξη καταλόγων για τα πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης αυθαιρέτων στα τρία νησιά, ούτε απέστειλαν τα πρόστιμα για είσπραξη στις Εφορίες που αντιστοιχούν στους τόπους κατοικίας των αυθαιρετούχων.

Οι δύο αστυνομικοί κατηγορούνται ότι παρέλειπαν σκοπίμως να καταγράφουν και να αρχειοθετούν σχεδόν όλες τις ειδοποιήσεις που αποστέλλονταν από την Πολεοδομία Σύρου για την ανέγερση αυθαιρέτων στο νησί.

Επίσης, δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος του νομάρχη Κυκλάδων και του αντινομάρχη για πολεοδομικά θέματα για απλή συνέργεια, καθώς παρέλειψαν να ενισχύσουν με προσωπικό την Πολεοδομία Σύρου, κίνηση που ακούσια διευκόλυνε το «θολό» τοπίο στην υπηρεσία.source:skai.gr

Συλλήψεις για τραυματισμό 

αστυνομικού...


Συλλήψεις για τραυματισμό αστυνομικού
Δύο επαγγελματίες οπλίτες επέβαιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, στη μηχανή την οποία καταδίωκε ο 22χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που νοσηλεύεται βαρύτατα τραυματισμένος στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Οι δύο αναβάτες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Μυτιλήνης, με τις κατηγορίες της πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος και της εγκατάλειψης του θύματος.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, που ξεκίνησε επειδή οι αναβάτες της μοτοσικλέτας δεν σταμάτησαν σε σήμα για έλεγχο.

Η μοτοσικλέτα του αστυνομικού ξέφυγε από την πορεία της στο ύψος του Αϊ-Νικόλα στην Επάνω Σκάλα, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα.source:madata.gr

Αφιέρωμα του CNN 

στον Βαρθολομαίο...

 στον κήπο.jpg
Ένα εκτενές αφιέρωμα στο πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και την ελληνική ορθόδοξη κοινότητα της Κωνσταντινούπολης φιλοξενεί το CNN, με αφορμή την πρόσφατη λειτουργία στη Μονή Σουμελά, μετά από 80 χρόνια.
Στο αφιέρωμα στο Πατριαρχείο και την ελληνική κοινότητα της Πόλης, με τίτλο "Ο τελευταίος Πατριάρχης στην Τουρκία;" το CNN κάνει μία εκτενή αναφορά στο πρόσωπο του Βαρθολομαίου, στην πιθανότητα να είναι ο τελευταίος που κατέχει το θρόνο και ζει στην Κωνσταντινούπολη και μιλά με μέλη της παροικίας, για τις σχέσεις με το τουρκικό κράτος.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, αναφέρει ότι είναι η ζωντανή ενσάρκωση μιας αρχαίας παράδοσης. Από την ιστορική βάση του στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, ο 270ος Πατριάρχης δεν διστάζει να μοιραστεί την άποψή του ότι είναι ο άμεσος διάδοχος του Αποστόλου Ανδρέα.
Για το CNN, χθες ο Πατριάρχης είναι ο "πρώτος μεταξύ ίσων" στην ηγεσία της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και ταυτόχρονα, ο πνευματικός ηγέτης 250 εκατομμυρίων Ορθοδόξων Χριστιανών σε όλο τον κόσμο. Αλλά λίγοι από αυτούς ζουν στην πατρίδα του. "Είμαστε μια μικρή χριστιανική μειονότητα," τονίζει ο Βαρθολομαίος.
"Έχουμε υποστεί πολλά, εξαιτίας της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης και της έλλειψης αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Και αυτός είναι ο λόγος, στον οποίο οφείλεται η φυγή του μεγαλύτερου μέρους των πιστών μας" αναφέρει.
Και συνεχίζει: "Η κάποτε ακμάζουσα ελληνική κοινότητα της Τουρκίας χάνεται. Η χώρα είναι κυρίως μουσουλμανική και καθοδηγείται από μια κοσμική κυβέρνηση που είχε μια πολύπλοκη σχέση με το Πατριαρχείο".
Ο τελευταίος Πατριάρχης στην Πόλη
Αν λοιπόν η τουρκική νομοθεσία και οι συμπεριφορές δεν αλλάζουν, ο Βαρθολομαίος ίσως αποτελέσει τον τελευταίο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, αναφέρει το δίκτυο.
"Δεν είμαστε όλοι σε απόγνωση για το μέλλον της εκκλησίας μας", είπε ο Βαρθολομαίος. "Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι ταυτόχρονα και αδύνατο."
Η τουρκική κυβέρνηση μπορεί να ασκήσει βέτο σε κάθε υποψήφιο για τη θέση του Πατριάρχη, αναφέρει το CNN. Και σχολιάζει το γεγονός ότι η Τουρκία απαιτεί να είναι Τούρκος πολίτης. Ο Βαρθολομαίος είναι, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς που επιθυμούν να τον διαδεχτούν όχι, επισημαίνει.
Η κυβέρνηση έχει προτείνει την προσφορά τουρκικής υπηκοότητας σε Ορθόδοξους αρχιεπίσκοπους στο εξωτερικό, αναφέρει το CNN και επισημαίνει πως αρκετοί έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα, αλλά μέχρι στιγμής καμία υποψηφιότητα δεν έχει εγκριθεί, ενώ η τουρκική κυβέρνηση αρνείται επίσης, να αναγνωρίσει τον τίτλο του Οικουμενικού Πατριάρχη ως διεθνούς θρησκευτικού ηγέτη.
Το CNN μίλησε και με τον Γιώργο Στεφανόπουλο ένα από τα μέλη της ελληνικής παροικίας.
"Είμαι αξιοπερίεργο τώρα στην Τουρκία", είπε. "Συνηθίσαμε να είμαστε μια μειονότητα. Τώρα είμαστε απλώς αξιοπερίεργο".
Ο Στεφανόπουλος - αναφέρει το δίκτυο - αποτελεί τον ηγέτη της ελληνικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης. Περίπου 50 χρόνια πριν, η κοινότητα αριθμούσε περισσότερα από 100.000 μέλη. Σήμερα, είναι πιθανώς λιγότερα από 3.000.
Επιμένει δε ότι η μείωση δεν ήταν τυχαία και κατηγορεί την τουρκική κυβέρνηση. Ο Γ.Στεφανόπουλος αναφέρεται στο πογκρόμ του 1955, τις εξεγέρσεις κατά των Ελλήνων και της ελληνικής ιδιοκτησίας και στο γεγονός ότι η βία στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι έχει ενορχηστρωθεί από τις τουρκικές Αρχές.
Ως αποτέλεσμα, λέει, οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης εγκατέλειψαν τη χώρα κατά κύματα. Η σημερινή τουρκική κυβέρνηση αναφέρει ότι τα γεγονότα αυτά είναι από το μακρινό παρελθόν και τώρα υπάρχει προοπτική συμφιλίωσης.
"Η Τουρκία διανύει μια μεταβατική περίοδο", δήλωσε στο CNN ο Εγκεμέν Μπαγκίς, υπουργός για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις.
" Η Τουρκία μπορεί να γίνει πολύ πιο δημοκρατική, πιο ευημερούσα, πιο διαφανής κοινωνία" αναφέρει.
Το CNN αναφέρεται και στο θέμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, γράφοντας ότι για περισσότερο από έναν αιώνα λειτουργούσε εύρυθμα και παρήγαγε μορφωμένους Έλληνες ορθόδοξους επίσκοπους, θεολόγους και πατριάρχες, μέχρι το ανώτατο δικαστήριο της Τουρκίας να διατάξει το κλείσιμό της το 1971.
"Θέλουμε να ανοίξει εκ νέου αυτό το σχολείο, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε νέες ιερείς στο Οικουμενικό Πατριαρχείο", είπε στο δίκτυο ελληνικής καταγωγής θεολόγος.
"Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η κοινότητα είναι να επιτευχθεί ένας βαθμός προοπτικής. Έχουμε παίξει ένα σημαντικό ιστορικό ρόλο σε αυτή την πόλη στο πέρασμα των αιώνων και νομίζω ότι πρέπει να το κάνουμε τώρα" λέει στο CNN ο Χάρης Ρήγας που μετανάστευσε πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη.
Το CNN κλείνει το αφιέρωμα με την πρόσφατη λειτουργία του Πατριάρχη στη Μονή Σουμελά, στην οποία διαβλέπει την προοπτική βελτίωσης των σχέσεων Πατριαρχείου και Άγκυρας, ωστόσο επισημαίνει ότι η καχυποψία θα υπάρχει πάντα.source:parapolitika.gr

Έχασε τη μάχη για τη ζωή 

ο βαριά τραυματισμένος 

πιλότος στη σύγκρουση των F-16...


Δύο νεκρούς χειριστές θρηνεί η Πολεμική μας Αεροπορία στο δυστύχημα ανοιχτά της Ιεράπετρας
Δύο νεκρούς χειριστές θρηνεί η Πολεμική μας Αεροπορία στο δυστύχημα ανοιχτά της Ιεράπετρας

Ηράκλειο
Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή, τα ξημερώματα της Κυριακής, ο σμηναγός Σήφης Αναστασάκης, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μετά τη σύγκρουση δυο F-16, κατά τη διάρκεια άσκησης νότια της Κρήτης.

Ο Αναστασάκης έφερε συντριπτικά κατάγματα στη λεκάνη, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η εγκεφαλική λειτουργία που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες εξαιτίας των τριών ανακοπών που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο.

Ο 36χρόνος πιλότος, ο οποίος καταγόταν από την Γέργερη Ηρακλείου, ήταν παντρεμένος και είχε ένα τρίχρονο κοριτσάκι, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος.

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον άτυχο σμηναγό θα τελεστεί σήμερα, Κυριακή, στις 17.30, στον Ιερό Ναό Υπαπαντής της Σωτήρος, στο χωριό Γέργερη Ηρακλείου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας σε συλλυπητήριο μήνυμά του αναφέρει: «Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Σμηναγού Ιωσήφ Αναστασάκη.

»Η αίσθηση ευθύνης και ο ηρωισμός του ας μείνουν χαραγμένα στην μνήμη μας με την ευχή να μην χρειαστεί να θρηνήσουμε άλλους αξιωματικούς μας.

»Στους δικούς του καθώς και στην οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μου» καταλήγει ο κ. Παπούλιας.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Σμηναγού Ιωσήφ Αναστασάκη. Πάλεψε έως την τελευταία στιγμή σε μια άνιση μάχη. Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια και την συμπαράστασή μου».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε την οδύνη του και ανακοίνωσε  την παράταση κατά δύο ημέρες του πένθους στις Ένοπλες Δυνάμεις.

«Η υπεράνθρωπη μάχη που έδωσε ο Σμηναγός Ιωσήφ Αναστασάκης και μαζί του όλοι οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και το κλιμάκιο του ΓΝΑ δυστυχώς δεν απέδωσε. Η μάχη ήταν άνιση.

»Εκφράζω την οδύνη μου, την οδύνη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πολιτείας στους οικείους του.

»Είμαστε όλοι δίπλα στην οικογένεια, την κόρη και το αγέννητο παιδί του».

»Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας παρατείνεται κατά δύο ημέρες το διακλαδικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις» αναφέρει ο κ. Βενιζέλος.source:in.gr
Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Βαφτίζει τον γιο του στην Ελλάδα!

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: 

Βαφτίζει τον γιο του στην Ελλάδα!

Ο Ρώσος κροίσος Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ιδιοκτήτης της αγγλικής Chelsea, αποφάσισε να βαφτίσει τον γιο του στην Ελλάδα. Ο Αμπράμοβιτς επισκέπτεται κάθε χρόνο τα νησιά μας. Αγαπημένος του προορισμός είναι η Άνδρος, ενώ έχει αγοράσει μεγάλες εκτάσεις τις οποίες σκέφτεται να εκμεταλλευτεί σύντομα στη Κέρκυρα.
Για την βάφτιση του γιου του, τον οποίο και θα ονομάσει Άαρον, επέλεξε μαζί με την σύζυγό του Ζούκοβα, μία ιδιόκτητη έκταση του εφοπλιστή Νικόλαου Λαιμού κοντά στις Σπέτσες. Εξάλλου τους δύο άντρες συνδέει μια ισχυρή φιλία.
Στη βάφτιση θα παραστεί, όπως είναι φυσικό, η αφρόκρεμα όλου του διεθνούς jetset. Ο κροίσος αποφάσισα να κρατήσει μακριά τους δημοσιογράφους καθώς θέλει αυτές οι στιγμές να παραμείνουν ιδιωτικές.source:gossip-tv.gr

M. Xρουσαλά - Λ. Πατίτσας: 

Ποτέ μόνοι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσας, δεν μένουν ποτέ μόνοι τους. Πριν από λίγες εβδομάδες το ζευγάρι βρισκόταν στη Μύκονο μαζί με τις μαμάδες, Αγλαΐα και Μαριγώ.  Τώρα όμως στη Χαλκιδική μαζί με το ζευγάρι βρέθηκε μόνο η μαμά της Μαριέττας.

Η κυρία Αγλαΐα μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έδειχνε στην κόρη της ένα περιοδικό με μεγάλη δυσαρέσκεια.




Μετά τη Μαριέττα, σειρά είχε και η ξαδέρφη της, Γεωργία Χρουσαλά, να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Γεωργία παντρεύτηκε τον ειδικευόμενο πλαστικό χειρούργο Πρόδρομο Παπαιωάννου. Ο γάμος έγινε στον ιερό ναό του Νέου Μαρμαρά ενώ ακολούθησε δεξίωση στο ''Κόχι - Κόχι'' του Πόρτο Καρράς.


Οι καλεσμένοι ήταν γύρω στους 900. Η Μαριέττα και ο Λεό, μαζί με την κυρία Αγλαΐα και τον Θανάση έφτασαν στο Πόρτο Καρράς λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής. Το ζευγάρι διέμεινε σε υπερπολυτελή σουίτα, ενώ μαμά και αδερφός σε απλά δωμάτια του ξενοδοχείου. Το ζευγάρι με τους συγγενείς και τους μελλόνυμφους διασκέδασαν στο καζίνο ''Sithonia'' παίζοντας στον κουλοχέρη και στη ρουλέτα αρκετά χρήματα.


Την ημέρα του γάμου, ο Λεό και η Μαριέττα έκαναν εντυπωσιακή είσοδο στην εκκλησία μετά το ζευγάρι που παντρευόταν. Αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.  Την επόμενη μέρα πήγαν για μπάνιο και η Μαριέττα χτένιζε με τα χέρια της τον καλό της Λεό, που είχε βραχεί και τα μαλλιά του είχαν χαλάσει.source:tlife.gr


Αντώνης Ρέμος...

Το παρασκήνιο της επιστροφής του

Αντώνης Ρέμος
Παρασκευή 13 Αυγούστου, λίγο πριν από τις 2.00 το μεσημέρι. Ο Αντώνης Ρέμος συζητάει χαμηλόφωνα με στενούς συνεργάτες του τουλάχιστον για μισή ώρα σε έναν από τους privé χώρους του ξενοδοχείου Hyatt. Διακόπτει τη συνομιλία τους βγάζοντας από την τσέπη του τζιν του ένα μπλοκ επιταγών. Συμπληρώνει σε μία από τις σελίδες το ποσό των 100.000 ευρώ και παραδίδει το φύλλο της επιταγής σε έναν από τους συνεργάτες του. Εκείνος, λίγη ώρα αργότερα, φτάνει στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην περιοχή της Μίκρας, όπου τον περιμένουν άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας. Εκπροσωπώντας τον Αντώνη Ρέμο, πρώην πρόεδρο της ομάδας, παραδίδει στους ανθρώπους της ΠΑΕ την επιταγή, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύεται πως λίγες ώρες πριν από την τελευταία εμφάνιση του Αντώνη στο Politeia Live Clubbing της Θεσσαλονίκης, στο τέλος του Σεπτεμβρίου, θα ενισχύσει τα ταμεία του συλλόγου δίνοντας για ακόμη μία φορά 100.000 ευρώ.

Έχοντας βρει τη χρυσή τομή αρκετές ώρες αργότερα, λίγο μετά τη 1.00 τη νύχτα, ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στη σκηνή κάνοντας μια από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες πρεμιέρες της καριέρας του... «Στην αρχή ήταν φανερά σφιγμένος. Όσο περνούσε η ώρα, αντιλαμβανόταν ότι ο κόσμος που ήταν εκεί τον υποδεχόταν στην πόλη του θερμά. Έτσι κατάφερε να χαλαρώσει και η γνωστή καλή του διάθεση επέστρεψε» περιγράφει στο People πηγή που βρέθηκε εκεί και συνεχίζει: «Άρχισε να μιλάει στον κόσμο λέγοντάς τους ότι “Πέρασαν τριάμισι χρόνια από την τελευταία φορά που τραγούδησα εδώ. Από τότε έγιναν πολλά, όμορφα και άσχημα. Όλα είναι μέσα στη ζωή. Υπήρχαν πολλοί λόγοι μέσα στην καρδιά και στην ψυχή μου για τους οποίους σκεφτόμουν να έρθω. Όμως αποφάσισα ότι τελικά έπρεπε να τραγουδήσω για εσάς, γιατί ξέρω ότι με αγαπάτε και σας αγαπώ κι αυτό δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ. Ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί σήμερα νιώθω ότι έχω ακόμη φίλους στην πόλη”». Η πιο ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι ο Αντώνης αποφάσισε να μην αποχωριστεί τους φίλους του, γι’ αυτό και τραγούδησε, χωρίς κανένα διάλειμμα, πάνω από δυόμισι ώρες μιλώντας και χαιρετώντας όλο τον κόσμο.source:yupi.gr
top