Διευκρινίσεις για το iphone 4

Και όμως! Η Apple και το μεγάλο αφεντικό της, ο Steve Jobs, τελικά «ταρακουνήθηκαν» από τα συνεχή παράπονα των καταναλωτών, για τα προβλήματα λήψης της κεραίας του νέου iphone 4. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου, σήμερα το βράδυ, για το νέο της τηλέφωνο, δεν έδωσε όμως περαιτέρω διευκρινίσεις για το τι ακριβώς πρόκειται να ανακοινώσει. Όπως αναφέρει το Reuters, αναλυτές της αγοράς θεωρούν απίθανο το ενδεχόμενο ανάκλησης, μια κίνηση που εκτιμάται ότι θα κόστιζε στην Apple γύρω στο 1,5 δισ. δολάρια. Η εταιρεία δέχεται πάντως πιέσεις να προσφέρει τουλάχιστον δωρεάν τις λαστιχένιες θήκες που φαίνεται ότι επιλύουν το πρόβλημα λήψης.


Τα παράπονα των αγοραστών αφορούν στην εξασθένιση του σήματος, όταν κρατούν το κινητό από την κάτω αριστερή γωνία, σημείο στο οποίο βρίσκεται η κεραία του νέου iphone.

Το εντυπωσιακό στοιχείο, που μάλλον έκανε την Apple να ξανασκεφτεί το όλο ζήτημα, είναι οι μαζικές αγωγές που κατατέθηκαν την τελευταία εβδομάδα εναντίον της εταιρείας.

Παρά τα παράπονα όμως, οι πωλήσεις του νέου iphone δεν παρουσιάζουν κάμψη. Αντιθέτως, η νέα συσκευή πούλησε 1,7 εκατ. κομμάτια τις τρεις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας της!
source:zougla.gr
top