Αγγλία, Ο Θάνατος 

Σου Πάει Πολύ...

Πρώτη σε ποιότητα θανάτου η Αγγλία. Χαμός στα ταξιδιωτικά γραφεία

Ποιότητα θανάτου
Φίλε, άκου τι θα σου πω τώρα. Τώρα θα σου δώσω συμβουλή ζωής. Όχι καλής ζωής αλλά συμβουλή που πρέπει να την έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου για μία ολόκληρη ζωή και, όταν έρθει η κούφια η ώρα, να τη φέρεις στο μπροστινό και να την ξεστομίσεις. Αν θες να πεθάνεις, να πας στην Αγγλία, Αυστραλία, άντε και Νέα Ζηλανδία. Εγώ στο λέω. Αν θες να έχεις καλό θάνατο. Ωραίο, ποιοτικό. Να πεθάνεις με αξιοπρέπεια, βρε αδερφέ. Εκεί να πας.
Συνέχεια δεν ψάχνεις να βρεις το καλύτερο; Πού θα βρεις την καλύτερη δουλειά, ποια είναι η καλύτερη τηλεόραση για να δεις το Μουντιάλ σου, να πας διακοπές στο καλύτερο μέρος. Έτσι είπε και το Economist Intelligence Unit να σου βρει και το μέρος με την καλύτερη ποιότητα θανάτου. Έβαλε κάτω μερικά δεδομένα -ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τις σχέσεις διαφάνειας ιατρού-ασθενή, τα οικονομικά της υγείας, το προσδόκιμο επιβίωσης- και έβγαλε νικητή την πολυαγαπημένη μας Μεγάλη Βρετανία. Προβλέπω τα ΚΑΠΗ. να οργανώνουν εκδρομές αντί για τα λουτρά Αιδηψού και τα Καμένα Βούρλα, στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ.

Και, επειδή πολύ σωστά θα σκεφτείς ότι με τις περικοπές στις συντάξεις που έκανε ο ΓΑΠ σιγά μην έχουμε λεφτά στα γεράματα να πάμε σε άλλες πολιτείες, μακρινές, μην αγχώνεσαι. Η Ελλάδα στη σχετική λίστα βρίσκεται στην 29η θέση που σημαίνει ότι και εδώ καλά είναι. Δεν είμαστε και Ινδία που είναι στην τελευταία θέση. Μη σκας.
source:yupi.gr
top