Τι Βλέπει 

Στ' Αλήθεια Ο Πρωθυπουργός Στο Ίντερνετ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρήκαμε τις πραγματικές φωτογραφίες. Σου δείχνουμε τι έκανε στο Ίντερνετ ο Γιώργος Παπανδρέου την ώρα που υποτίθεται «απογραφόταν».

GAP
Πριν από λίγες μέρες ο πρωθυπουργός, ως Δημόσιος Υπάλληλος, απογράφηκε. Το μνημειώδες συμβάν απαθανάτισε φωτογράφος, και πέντε σχετικές φωτογραφίες ανέβηκαν στο flickr. Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Γιώργο Παπανδρέου να παρατηρεί σκεφτικός τον iMac του (παλιό μοντέλο) και να συμπληρώνει την on-line αίτηση. Ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να πιστέψουμε. Γιατί το Yupi, σε μια αποκάλυψη μεγατόνων που θα προκαλέσει πάταγο, συζητήσεις και ίσως κάνει και το θερμόμετρο να χτυπήσει κόκκινο, αποκαλύπτει σήμερα ότι ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΕ PHOTOSHOP. Έχουμε στην κατοχή μας τις αυθεντικές, απείραχτες φωτογραφίες, και η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική, και θα συνταράξει συθέμελα τη δημοκρατία μας. Να τι κάνει πραγματικά στα Ίντερνετς ο πρωθυπουργός.

1. Chatroullette


Ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί τακτικά την (κάποτε) δημοφιλή υπηρεσία chat με τυχαίους ανθρώπους στο Διαδίκτυο, αναζητώντας ψηφοφόρους για να τους ρωτήσει τη γνώμη τους.

2. Pirate Bay


Εδώ ο πρωθυπουργός αναζητεί τα τελευταία torrents για να εμπλουτίσει τη συλλογή του. Τα τελευταία επεισόδια του «True Blood», του «Big Bang Theory» και πλέον και της 4ης σεζόν του «Mad Men» είναι τα αγαπημένα του.

3. Yupi.gr


DUH!

4. Double Rainbow Βίντεο στο YouTube


Εδώ βλέπουμε τον πρωθυπουργό να παρακολουθεί προβληματισμένος το γνωστό βίντεο του κυρίου που ενθουσιάστηκε ελαφρώς υπερβολικά όταν είδε ένα διπλό ουράνιο τόξο στο βουνό. Double Rainbow ALL THE WAY!
 source:yupi.gr
top