Αντζελίνα Τζολί...

Βρήκε την πρωταγωνίστριά της

Αντζελίνα Τζολί
Η Αντζελίνα Τζολί επέλεξε μία ηθοποιό από τη Βοσνία για την ταινία στην οποία θα κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της. Η ηθοποιός Ζάνα Μαργιάνοβιτς θα είναι η πρωταγωνίστρια της ιστορίας αγάπης μεταξύ μίας Βόσνιας γυναίκας και ενός Σέρβου άντρα, που θα σκηνοθετήσει η 35χρονη ηθοποιός.

Η 27χρονη Μαργιάνοβιτς δήλωσε ενθουσιασμένη με το σενάριο, ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία της να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, δίπλα σε μία «υπέροχη ηθοποιό και φιλάνθρωπο», όπως χαρακτήρισε τη σκηνοθέτιδά της.

Η Τζολί επισκέφθηκε δύο φορές τη Βοσνία το τελευταίο διάστημα, μία ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ και μία για να βρει την πρωταγωνίστρια, αλλά και τις τοποθεσίες των γυρισμάτων.

Ταυτόχρονα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο σύντροφός της, Μπραντ Πιτ, ανησυχεί που εκείνη βρίσκεται διαρκώς σε επικίνδυνα μέρη, αλλά και για την επιρροή που ασκούν επάνω της αυτά που βλέπει. Άτομα του περιβάλλοντός της υποστηρίζουν ότι δεν είναι υγιής, καθώς δεν τρώει πολύ, σκεπτόμενη τα παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα σε άλλες χώρες».source:yupi.gr
top